-->

Yellow

Jan 2, 2015

Bloggerissa olleen bugin vuoksi tämä postaus ehtikin jo vilahtaa blogissa eilen, mutta parin napin painalluksen jälkeen sain asian korjattua normaaliin, yhden postauksen päivärytmiin! Nämä asukuvat ovat ajalta ennen joulua, päivältä, jolloin päätin vetäistä jalkaani keltaiset housut. Mies kummeksui jostain syystä valintaa, olivat kuulemma aika kesäiset näin keskellä talvea. Juuri tämä oli tarkoituskin, taisin olla niin tympiintynyt ainaiseen pimeyteen, että päätin sitten pukea palasen aurinkoa päälleni.

housut H&M (secondhand)
kengät ASOS
takki H&M (secondhand)
laukku Rebecca Minkoff (secondhand)
tekoturkiskauluri Pieces (secondhand)Asussa ei ollut sinänsä mitään ihmeellistä, matkani kun kävi siinä ainoastaan kauppaan esikoisen kanssa, mutta tykkäsin sen elementeistä silti. Keltaisten byysien lisäksi päälleni löysivät tiensä tuo uusivanha villakangastakki, harmaa tekoturkiskaulahuivi, Rebecca Minkoffin niittilaukku ja simppelit matalat buutsit. Toimiva ja skarppi kombo, jossa mun olo oli oikke kotoisa.

Käytättekö te värikkäitä vaatteita läpi vuoden, vai ainoastaan keväällä ja kesäisin?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

10 comments:

 1. Ihanat housut! Mulla on kanssa neonkeltaiset housut ja ne on ihanat:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kanssa! Ennen en osannut yhtään käyttää keltaista, mutta nykyään tietyissä sävyissä se on oikke bueno. :)

   Delete
 2. Mulla on muutamat värikkäät ja erikuosiset housut. Jostain syystä ne vain omaan jalkaan ne ei näin talvella eksy, vasta kun kevät koittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän siinä usein käykin, mutta mä olen välillä ihan tietoisesti valinnut päälleni jotain kirkasta piristykseksi! :)

   Delete
 3. Minä pidän kyllä esim. punaista läpi vuoden. Mutta jostain syystä valkoinen, joka on se mun kesäväri, ei todellakaan ole osa alaosapukeutumista talvella. Lähinnä koska urassa kävellessä minä ainakin saan kaikki lahkeet rapaisiksi hetkessä. Vana kauniithan nuo ovat keskellä talveakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen onkin ehkä helpompi, kuin vaikka keltainen tai oranssi. Ja älä, noissakin housuissa on karseat kuraläntit lahkeissa... Saas nähdä, saanko ne pesussa pois - Tabort toivottavasti auttaa. :D

   Delete
 4. Ihanan pirteät pöksyt!:) Mä olen tosi huono käyttämään värejä. Oli sitten kesä tai talvi, mulla on lähes aina päälläni harmaata, valkoista, tummansinistä tai mustaa. Ainoat väriläiskät mun pukeutumisessa on useinmiten laukkuja eivätkä nekään pahemmin häikäise räikeydellään. Joka kevät lupaan opetella käyttämään värejä, mutta aina palaan samaan värittömyyteen. Tylsää! Onneksi tykkään sentään räikeistä huulipunista, niin en ihan täysin maastoudu tuohon harmaaseen loskakeliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, kiitti. :) Monet vierastavat värejä, mutta ihan turhaan. Esim. joku kirkas huivi kasvojen lähellä tuo niille hurjasti valoa, ja saa ilmeen heti pirteämmäksi. Mä käytän sitä kikkaa usein väsyneen. ;) Toki paloautonpunainen punakin huulilla toimii! :D

   Delete
 5. Mulla on tosi vähän erittäin värikkäitä vaatteita, mutta käytän niitä ihan ympärivuoden. Kukkamekko talvella voi monesta tuntua hassulta, mutta musta se on kiva. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mun mielestä voi ihan hyvin käyttää kukkamekkoja talvella, ja vaikka mitä värejä! :D Ihmiset tuntuvat aina kommentoivan herkemmin värikkäitä vaatteita positiiviseen sävyyn just pimeinä vuodenaikoina. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)