-->

Cognac leather

Feb 24, 2015

Mun kelloni on nyt mun oletuksen ja ajoittain hieman hataran muistin mukaan maannut maahantuojan luona huollossa ainakin reilusti päälle kuukauden päivät, ja olo on ollut lievästi sanottuna orpo ilman sitä. Olen niin tottunut kellon käyttöön, että vasen ranne tuntuu paljaalta ilman sitä. Muistinkin tässä parisen viikkoa sitten omistavani vielä vanhan halpiskellon, joka löytyikin pienen tonginnan päätteeksi erään lipaston perukoilta. 

Miehen kelloharrastuksen vuoksi taloudestamme sattuu löytymään myös erinäinen määrä kellojen räpeltämiseen liittyvää sälää, ja kuultuani mieheltä tuon kauniin konjakkisen nahkarannekkeen olevan liian kapea erääseen hänen kelloistaan, varasin sen oitis itselleni. Tässä Orientin kellossa on siis normaalisti kiinni sen alkuperäinen metalliranneke, jonka mies vaihtoi pyynnöstäni tähän nahkaiseen. 
Rannekkeen vaihdon ansiosta kello heräsi uudelleen eloon, ja olenkin pitänyt sitä tyytyväisenä ranteessani siitä asti joka päivä. Vaikka edelleen odottelenkin malttamattomasti omaa luottokelloani takaisin huollosta, olen tosi innoissani siitä, että mulla on nyt vaihtoehtona kiinnittää ranteeseen myös toisenlainen aikarauta niinä päivinä, kun metallirannekkeella varustettu luottokello ei jostain syystä inspaa. Mahtavaa, kun vanhasta tavarasta saa pienellä fiksillä ihan uuden!

Täällä ollaan vietetty aamupäivää loistoseurassa mammatreffeillä ja nuokuttu iltapäivästä kotosalla pienten kanssa, katsellen ulos ikkunoista näkyvää tihkusateisen harmaata maisemaa, ja toivoen samalla auringon jo taas näyttäytyvän...

Lokoisaa viikon jatkoa, huomenna voikin jo sanoa, että ylihuomenna on perjantai!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.  

2 comments:

  1. Onpa näytti, nahkahihna sopii tuohon tosi kauniisti!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)