-->

Ketjuremmit bikersaappaille

Feb 19, 2015

Bootstraps - mitkä ne ovat suomeksi? Saappaanremmit? Kannukset? Joka tapauksessa, tein sellaiset aiemmin tällä viikolla bikerbuutseja ja ylipolvensaappaitani koristamaan. Näiden Lazamanin saappaiden mukana tulleet kannukset ovat jotenkin tummuneet hassusti haalean kullansävyisiksi, vaikka olen aika varma siitä, että kaivaessani kengät ensi kertaa paketista, olivat metalliosat hopeaan taittavat. Metallien pinnoitteet tummuvat helposti, mutta nyt tuo kannusten väri oli mennyt niin eltaantuneeksi, että päätin tehdä itse uudet remmit kenkiin vaihdettaviksi. Ennen kuvien paksuun ketjuun tarttumista pyöräytin kasaan ohuemmasta ketjusta ja nahkaremmistä toiset, sirommat remmit, mutta niiden valmistuttua jäin vielä haikailemaan massiivisemman parin perään. Kopsasin siis sukkelaan testiparin mallin, ja räpelsin valmiiksi tämän kuvissa näkyvän kaksikon. 

Sopivat mun mielestä passelisti noiden (myös hieman ronkittujen) Samsoe & Samsoen prätkäsaappaiden kanssa kimppaan, ne kun ovat malliltaan niin yksinkertaiset kuin olla ja osaa. Saan sitten halutessani välillä vähän uutta ilmettä niille noilla remmeillä. Pituus natsaa myös just eikä melkein mustien ylipolvensaappaideni kanssa, joten remmit tulevat varmaankin vilahtamaan asukuvissa aina silloin tällöin!

Tykkäsin niin paljon tämän diy:n lopputuloksesta, että mielessäni kuhisee jo pari muutakin remmimallia, joiden kimppuun tahtoisin ehtiä lähiaikoina. 

Mitä te tykkäätte tästä askarteluprojektista?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.  

4 comments:

 1. Tosi mageet ketjut! Hei, kerrotko vielä, mistä hait ketjua ja oliko sinulla siis tuo nahkaremmit vanhoista ketjujutuista vai miten nuo teit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Mapsi! Nyt meni vaikeaksi; ketjut ovat mun korumatskuvaraston perukoilta jotain vanhoja, ja nahkaremmit leikkasin vanhasta vyölaukusta, jonka löysin diy-laatikon pohjalta. Eli kierrätysmeiningillä nämä toteutin. Rautakaupoista kantsii varmaan käydä kurkkaamassa ketjuvalikoimat, ja nahkaa saisi helposti esim. vanhasta vyöstäkin. :)

   Delete
 2. Näyttää todella kivalta! Vastaavaa voisi toteuttaa itsekin :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)