-->

Green with envy

Feb 5, 2015

Näin tänään erästä rakasta ystävääni, jonka kanssa kahvitellessamme mulla on usein tapana siistiä kynnet, ja lakata ne jollain nätillä värillä. Muistelisin lakanneeni kynteni viimeksi jouluksi, joten olikin jo korkea aika saada kädet vähän edustavamman näköisemmiksi! 

Kevätjutut kummittelevat mielessä alituiseen, joten päädyin valkkaamaan lakkalootastani tämän kirkkaan myrkynvihreän lakan, jossa on mukana pikkuruisia tummanvihreitä hileitä. Lakan koostumus on hiekkamainen, mutta mä vedin sen päälle pikakuivattajan, joka toi pintaan hieman kiiltoa. Väri on ihan huippuhauska, ja sopii kuin nenä päähän päivän asuun, josta latasinkin jo pienen maistiaisen Instagramin puolelle. Jännä miten mulla on maku muuttunut taas viime aikoina värien suhteen; vihreä oli ennen ihan pannassa, kun taas viime aikoina olen ihastunut siihen ihan palavasti. Ostin jopa kirppikseltä yhden vedenvihreän paidan, jonka ympärille olen jo suunnitellut asun jos toisenkin. Naiset - because we can.

Loistavaa torstain jatkoa teille kaikille, ja palataan lähiaikoina langoille taas uuden arvonnan kanssa, joten pysykääpä kuulolla!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Kaunis väri! Itsekkin olen ihan ihmeissäni:veden vihreä! Inhokki mutta nyt pikkuhiljaa hiipimässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä juu, mutta nyt alan jo päivän sitä tuijoteltuani olla hieman kyllästynyt... :D Näin se naisen mieli on muuttuvainen. ;)

   Delete
 2. Kevät tulee mieleen tuosta sävystä. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)