-->

Grey turtleneck

Feb 28, 2015

Tarjoillaan näin heti aamutuimaan toinenkin asu viime viikonlopulta. Kuvat ovat ihan mun oman sössimisen vuoksi ylivalottuneita, mutta ei anneta sen häiritä, koska asu oli kuitenkin aika onnistunut - ainakin mun mielestä. Perusvaatteita toki taas, mutta kukapa sitä nyt juhliikaan kahden pienen lapsen kanssa joka viikko, tai edes joka toinen. 
Halusin ehdottomasti tuoreen pooloihastukseni siivittämänä pukeutua tuohon kirppikseltä löytyneeseen ihanaan harmaaseen lörttöpooloon, ja sen kaveriksi teki mieli muitakin neutraaleja sävyjä. Siksi jalkaani päätyivät mustat peruspillit, ja nuo Zaran upeaakin upeammat nahkanilkkurit, jotka tuntuvat tällä hetkellä sopivan yhteen ihan kaiken kanssa. Varakelloon vaihdettu konjakkinen nahkaranneke pehmentää asun muuten kylmiä sävyjä kivasti, ja hempeän vaaleansininen pikkuväsky Rebecca Minkoffilta sopii väriltään täydellisesti asun värimaailmaan. Huulet maalasin sentään oranssinpunaisiksi, että sain jotain eloa kalpeaan talvinaamaan, jonka kelmeyttä kuvien ylivalottuminen vielä entisestään korosti... Najs. *Pooloneule H&M
*farkut Cheap Monday
laukku Rebecca Minkoff
nilkkurit Zara

Mulla on taas naama kuin lampaalla kuvissa, mutta nyt saatte kyllä syyttää miestä, jolla on yksinkertaisesti useimmiten kuvia otettaessa niin hirveä hoppu, etten oikein ehdi orientoitua poseeraamiseen. Näin tuloksena on sitten tuo hymytön lammasnaama, joka on tosin kaikessa jähmeydessään jo aika koominenkin, kai. 

Täällä on tiedossa hulinaa koko viikonlopuksi, kun tartun pian kahvin kurkkuun kulautettuani imuriin, miehen kiikuttaessa lapsoset muualle, ja iltapäivästä saan ihanaa seuraa S:n tullessa kyläilemään tyttärineen. Huomisellekin on luvassa aivan loistavaa puuhaa, kun lähdemme kuvaamaan asukuvia pitkän kaavan mukaan ihanan ja lahjakkaan Karoliinan kanssa. 

Loistavaa viikonloppua myös teille, pullanmurut ja mussucat! 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.  

3 comments:

 1. Kaunis kokonaisuus ja niin kaunis tuo laukku <3

  ReplyDelete
 2. Kaunis asu ja todella kauniit kuvat ! Ihanan värinen tuo sinun laukkusi.

  Suloista sunnuntaita !

  Sinulle on haaste blogissani :)

  ReplyDelete
 3. Älä nyt hauku sun kaunista nassua! :D
  Poolot <3 Rrrrakastan. Meneillään kans joku hullu poolo-innostus ja niitä puskee joka tuutista..

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)