-->

Kimono

Feb 6, 2015

Alla olevat asukuvat ovat ehdottomasti yhdet blogini lemppareimmista; asu oli mieleeni kovasti, ja lisäksi sain rakkaan ystävän kameran taa, joten tällä kertaa kuvaajalla ei ollut kiire. Vaikka mies on kehittynyt reippaasti asukuvien ottamisessa, on puuha aina vähän erilaista kun puikoissa on toinen nainen, hameväellä tuntuu aina olevan hommaan hieman rennompi ote, kiireettömyydestä nyt puhumattakaan! On myös kiva saada heti paikan päällä palautetta vaikka asennosta, kuvakulmista tai muista kuvan onnistumisen vaikuttavista pikkuseikoista, jotka menevät mieheltä usein ohi. Eipä siinä, kiva että miekkonen ylipäänsä jaksaa näitä fotoja räpsiä, että turha valitus veks, ja itse kuviin!


Haikailin hetki sitten blogissa hieman keväisemmän kukkaprinttiä sisältävän asun perään, johon kuului olennaisena osana kimono. Kun kaapistani ei tällä hetkellä löydy poikkarifarkkuja laisinkaan, korvasin ne lyhyillä shortseilla, ja laitoin kimonon alle ihan tavallisen vaimonhakkaajatopin. Kimonon upea värimaailma oikein huusi kaverikseen paria hempeää kiviriipusta, joten ripustin ne kaulaani Tiffiksen tuliaisen seuraksi, ja heitin harteille suloisen valkoisen pörrötakin. Jalkaan vetäisin niiteillä uusiksi tuunatut nilkkurit, jotka jatkoivat kivasti mustien sukkisten kanssa säären linjaa.
Asu oli omaan silmääni kertakaikkisen onnistunut, ja vedän sen varmasti päälle pienillä muutoksilla kevään, ja myös tulevan kesän aikana. Kimono on päällä ihanan ilmava, mutta lämmittää kuitenkin hartioita juuri sopivasti, että sisäinen mummelini pysyy tyytyväisenä. Valkoinen tausta toimi hauskasti takin kanssa, ja kuviin tallentuikin kaunis talvinen tunnelma!Kiitos M vielä kuvista ja loistoseurasta, oli ihana nähdä eilen.  Mitä sanotte asusta?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Hot mama ja mikä ilme tuossa yhdessä kuvassaa ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kunnon siristelyä, naurattaa täällä itteenikin... :D Piti kato sanoa muikku! ;)

   Delete
 2. Vitsit kun kiva kokonaisuus. Ja mikä ihana takki! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitti! Hehee, tästä karvatakkiasiasta olikin jo puhetta... ;)

   Delete
 3. Kiva asukokonaisuus, mutta en voi sille mitään, että minulle tuosta tulee vain kesä mieleen :) Farkkusortsit palauttaa niin viime kesän hellepäiviin. Tuolla asulla ilman talvisempia elementtejä voisi hyvinkin hypätä suoraan kesään :) Mutta missäänhän ei lue edes kirjoittamatonta sääntöä siitä, että farkkusortsit on vain kesäkäytöön. Mukavan erilainen asu siis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Sanna. :) No sama, ja sitä mä kai tällä vähän hankin, kun on ollut niin keväinen fiilis viime aikoina! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)