-->

Kultaa ja valkoista

Feb 11, 2015

Tuupataan kehiin päivän asu tältä viikolta, joka koostui todella yksinkertaisista elementeistä, ja oli suurimmaksi osaksi valkoinen. Silmiini oli osunut jossakin kaunis, lähes kokovalkoinen asu, joten kun muistin löytäneeni viimeisimmältä kirppisreissulta itsellenikin valkoiset farkut, oli asu helppo kasata niiden ympärille.
Yläosaksi valikoin ainokaisen vaalean neuleeni (tämä ongelma pitänee korjata kevättä kohden!), ja jalkaan mallasin ensimmäistä kertaa Zaran loppualeista kolmellakympillä löytämäni hengästyttävän kaunista nilkkuriparia. Olen etsinyt tällaista erikoisella korolla ja terävällä kärjellä varustettua paria nettikaupoista kuukausitolkulla, mutta mistään en ollut löytänyt sitä täydellistä, joten olin lievästi sanottuna täpinöissä tästä löydöstä! Ja toki kenkäfriikin mieltä lämmittää aina pari nahkakenkiä, jonka hintalappuun on punakynällä korjattu yli viidenkymmenen pinnan halvennus, nih. 

Ilma oli kyseisenä päivänä juuri sellainen, että päähän piti kiskoa lasit, vaikkei arska ihan paistanutkaan, vitivalkoinen hanki saa ainakin mun silmät heti sirrilleen. Sain siis hyvällä syyllä keekoilla Le Specsin ihanat Hey Macarana - pleksit päässäni ihan ihmisten ilmoilla. Malli on kreisi, ja mun mieleen tulee siitä joku hullu tiedemies, mutta vaikka se ei ehkä olekaan mun kasvoille ihan parhaiten sopiva, tuo se hauskaa vaihtelua muiden lasieni rinnalle. Mieheltä irtosi jopa spontaani kehu mallista, ja siitä miten se kuulemma sopii mulle oikein hyvin - olin yllättynyt ja otettu, haha. 

Siinäpä tämä tällä kertaa, vaalein sävyin kohti helmikuun puoliväliä jo kohta, huisia!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Ihan ekana mun on kommentoitava kuvia, nää on jotenkin tosi stylet! Ihanat :)
  Ja asu, mahti! Malli itse, upea kuten aina <3 Ja lasit on päheet :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, kiitti muru, tuli hyvä mieli kommentista! Itsekin tykkäsin kuvista, rasittavaa vaan aina kuvata täällä samoilla nurkilla, kun kuvausolosuhteet on lievästä sanottuna rajoittuneet... :/ Taustaksi haluaisi aina jotain kaunista, eikä noita samoja saakutin kuusia ja aitoja, haha. :D

   Mä viihdyin kyllä kokovalkoisissa aika hyvin, paitsi kamat oli kyllä ihan tahroilla illalla... :D

   Delete
 2. Hei beibe, nyt näyttää niin hyvältä, että oli pakko pinnata! <3
  Arskat on ihan huiput ja mun mielestä ne sopii tohon sun nättiin naamaan ja sykeröön ihan super hyvin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mä jäin ihan sanattomaksi tästä kommentista, oli pakko kurkata ihan - siellä mun kuva oli sen upean Lauran kuvien rinnalla, wau. Pusimus, muru! <3

   Delete
 3. Voi noi lasit on ihanat, tahtoo!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat kyllä makeat! Net a Porterilta ehkä löytyy vielä? ;)

   Delete
 4. Upeat kuvat ja tyylikäs Lady siellä! Tykkään <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)