-->

Pöytävalaisimia

Feb 7, 2015

Muhun on näin kevättä vasten iskenyt ihan vimmattu sisustuskuume, jonka vuoksi olenkin siirrellyt, asetellut uudelleen ja suunnitellut vaikka mitä uutta lähestulkoon kotimme jokaiseen huoneeseen. Alakerran halliin hankimme viime kuussa vanhan myydyn löhötuolin tilalle käytettynä löytyneen valkean sohvan, jolle mahtuu löhötuolia paremmin vaikka koko perhe lököttelemään samalla kertaa.

Sohvaa vastapäätä on tv-taso oheishärpäkkeineen, ja kaksi kajaria, joista toisen päällä meillä on ollut siihen joskus jostain kulkeutunut Ikean pallolamppu, johon olen ihan kertakaikkisen kyllästynyt! Se ei sovi tilaan yhtään, ja on sitäpaitsi aivan liian suuri kooltaan skoben päällä tönöttämään. Pallovalaisimen tilalle onkin siis tarkoitus löytää joku sähäkkä valaisin, joka toisi tilaan sitä jotain. Ensin mietimme miehen kanssa Block-valaisinta, mutta kun se pienempikin malli maksaa jo uutena ihan reippaasti päälle satasen, aloin eilen huvikseni surffailemaan ympäri internettejä jonkun hieman edullisemman kaunokaisen toivossa.

Pineapple | Trix | Eglo
Charlie | Anno valokirjain | Cyprus


Ja voi kuulkaa, ei sitä ihmisen näköjään tarvitse tuhlata lähellekään sataa euroa löytääkseen kauniin valaisimen, kuten kollaasista voi hyvinkin havaita. Nopealla selailulla huolisin näistä melkein jokaisen halliamme sulostuttamaan, mutta erityisesti yksi valaisimista iski muhun - arvaatko mikä?

Mulla päättyi juuri neljän viikon herkkulakko, joten otankin iltapäivästä suunnaksi Makuunin, ja parkkeeraan illalla pehvani sohvannurkkaan leffasta ja namiskuukkeleista naattimaan - ah ja oh. Aurinkoista viikonloppua teillekin, mahtavat lukijani!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Replies
  1. Jep, kyllä tässä hintaluokassa näemmä löytyy vaiks ja mitä! :)

   Delete
 2. Mulle kolahtaa nuo isot kirjaimet! Toki tuo lyhdyltä näyttävä valaisinkin on aivan ihana. Jotenkin sitä tuijotellessa varmaan näkisi itsensä jossain meren äärellä, lämpimässä. :D

  Aika hyvin tsempattu.. Mä lipsuin juuri eilen karkkeihin ja se kostautui jo yöllä.. Selvisi syy piiiiitkään jatkuneille oudoille vatsaoireille.. :/ Hyvästit sokerille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No arvaa, mäkin tuohon K:n iskin silmäni jo. ;) Lyhtykin ihan kiva, ja mitenhän tuon ananaksen sais miehelle myytyä, hehe... :D

   No voi kakka sun kanssa, sun on vaan pysyttävä kaidalla tiellä niiden kanssa, ei auta. :( <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)