-->

Värisuora - Lumenen kesälakat 2015

Feb 13, 2015

Sain testiin muutaman herkullisen kesäkynsilakkasävyn Lumenelta, ja sudinkin ne heti innoissani upouusien kynsimallitikkujen päihin. Jestas, miten käteviä nämä tikut ovatkaan, lakka kuivuu elottomalla ja viileällä pinnalla hetkessä, eikä kuivumisen ajan tarvitse olla kädetön. Tulen varmasti jatkossakin swatchailemaan lakkoja tikuille, ainakin silloin, kun haluan testailla samalla kertaa montaa sävyä, tai kun aikaa omien kynsien lakkaamiseen ja kuivatteluun ei yksinkertaisesti ole. Samalla saan tehtyä pienimuotoista inventaaria tuolle varastolleni, joka on huomaamatta paisunut yli satapäiseksi...

Vasemmalta Marjamehu | Metsämarjat |Kukkameri | Kasteenraikas | Utuharso


Mutta nyt itse lakkoihin. Lumenelta on tullut kesää varten kahdeksan uutta sävyä suosittuun Gel Effect -kokoelmaan, ja sain itse testiin niistä kolme: *25 Kukkameri, *26 Kasteenraikas ja *32 Marjamehu. Ja mitä herkkuja nämä punaisen ja violetin sävyt ovatkaan, lemppareimmaksi näistä kolmesta taisi nousta Kukkameri, jonka hurmaava fuksian sävy iski muhun ihan täysillä. Swatchasin samalla pari muutakin herkkulakkaa Lumenelta, koska sävyistä muodostui niin kiva värisuora, eli kuvaan pääsivät myös syyskokoelmasta tuttu nudelakka sävyssä *33 Utuharso, ja takuuvarma pinkki päivien piristys sävyssä *10, Metsämarjat

Kynsilleni päätyi tällä kertaa Kukkameri, mutta voisin ehdottomasti lakata joskus ombre-kynnet juuri näillä viidellä sävyllä, ne näyttäisivät nimittäin aika makeilta rusketusta vasten! Gel Effect -lakkojen laatu on tasaista, ne peittävät parilla kerroksella, ja kestävät kynsillä nättinä hyvän päälilakan kanssa parista muutamaan päivään, touhuista riippuen. Lakkojen sivellin on sitä - kuulemani mukaan - suomalaisten suosimaa leveämpää ja päästään pyöreämpää sorttia, josta en itse ole niin innoissani, mutta kyllä noilla näppärä itselleen ihan siistin lakkauksen levittää.

Tässäpä tämän perjantain mietteet, olettehan huomanneet seurata blogin Instagramia, jonne päivittyy blogia useammin kaikkea pientä, joka ei aina eksy tänne saakka? Mahtavaa viikkaria, tyyppendaalit, kuullaan taas!

P.S. Vastaisuutta varten sananen linkeistä kosmetiikka- ja meikkipostauksissa: jos en erikseen mainitse linkkejä mainoslinkeiksi, ne eivät sitä ole, enkä hyödy niiden linkkaamisesta itse millään tavalla. 

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)