-->

Bestseller SS15

Mar 6, 2015

Käytiin parisen viikkoa takaperin beibin kanssa visiitillä Bestsellerin uudehkolla showroomilla, missä valokuvaus osoittautui hankalahkoksi kellertävän valon vuoksi, mutta vaatteet aiheuttivat mulle spontaania kuolan valumista suupielistä! Esillä oli herkkuja Bestsellerin tunnetumpien merkkien, kuten Onlyn, Vero Modan, Vilan ja Selectedin lisäksi myös uudelta tuttavuudelta Noisy May:lta, sekä YAS:ltä ja plussakokoiset leidit supertyylikkäästi pukevalta Junaroseltakin.

Mä en oikein tiennyt mihin päin kääntyä, kun jokaisella rekillä roikkui jotain kaunista; oli perusklassikoita kuten farkkua, valkoista, pitsiä ja seilorijuttuja, mutta niiden lisäksi myös fressejä neutraaleja harmaan ja hiekan sävyjä, ja sitten tietysti herkullisia värejä. 


Muhun iskivät ehkä tällä kertaa eniten Noisy May:n nuorekkaan simppelit ja suht graafiset mallit, ja jäinkin kuolaamaan etenkin tämän pilotin, ja tämän upean graafisen takin perään! Junarose yllätti kauniilla ja ennen kaikkea kekseliäillä malleillaan todella positiivisesti, missä olivat tällaiset makeat plussakoon vaatteen silloin kun mulla oli vielä reippaasti enemmän lihaa luideni päällä?!

Selectedillä on mielestäni aina jotain kivaa, pidän merkin tyylistä aika kokonaisvaltaisesti, se on muotokieleltään tarpeeksi yksinkertainen, modernia särmää unohtamatta. Ihastukseni kimonoihin ei ainakaan laantunut yhtään, nähtyäni tämän upean harmaansävyisen kukkahempulan... 

Kaiken kaikkiaan visiitti oli suuri suksee, beibi jaksoi olla nätisti koko reissun ajan ja ihastuttaa hymyillään, ja miten mun mieltä piristikään arjen keskellä tuo hetki kauniiden vaatteiden keskellä, kun päiväkin sattui olemaan varsin harmaa - kuten viime aikoina melkein aina, blääh. Kiitos siis vielä tätäkin kautta mainiosta iltapäivästä, Bestseller!

Katseeni on kuitenkin jo kääntynyt Bestsellerin vaaterekeiltä omaan kaappiini; suuntaamme nimittäin hyvinkin ex tempore -tunnelmissa huomenna ihanan Karoliinan kanssa minnekäs muuallekaan kuin Pariisiin pikavisiitille, näpsimään hieman keväisiä asukuvia, ja imemään sisäämme kaupungin maagista tunnelmaa! Mainitsinko muuten jo että Pariisin muotiviikot ovat meneillään paraikaa? OMG, en varmasti voisi olla enää enempää fiiliksissä tästä pikku reissustamme, tiedätte sitten mistä johtuu, jos mua ei kuulu blogin puolelle sunnuntaina.

Ensi viikolla blogissa onkin sitten mitä luultavimmin esillä jos jonkinlaista muoti- ja keväthehkutusta, suoraan rakkauden kaupungista! Ihanaa pertsiä ja tulevaa viikonloppua teille kaikille, kuullaan taas pian. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)