-->

Kasvojen kiillottaja numero uno - Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

Mar 19, 2015

Tässäpä teillekin vinkki aivan huikeasta kuorintavoiteesta kasvoille! Exuviancen pelottavan pitkällä nimellä siunattu *Triple Microdermabrasion Face Polish on kaikkea sitä, mitä väsynyt ja nuutunut kasvojen iho saattaa toivoa; oikea virkistävä tehopommi, joka kuorii ihon pinnan tehokkaasti, tuoksuen samalla huumaavan herkulliselle. Nimensä mukaisesti se kiillottaa kasvojen ihon lähelle täydellistä, poistaen kuolleen ihosolukon mennessään, raviten samalla kuivia kohtia ja tehden yleisilmeestä selkeästi liftatun ja ihonsävystä kirkkaamman. 

Käytän itse tuotetta kasvojen iholle ehkä kerran viikkoon, ja yleensä suihkussa, koska kuorinta on tarkoitus levittää kostealle ja puhtaalle iholle. Puristan tuubista noin puolen sentin mittaisen pätkän, jonka levitän kasvoille, herkkää silmänympärysihoa varoen. Levityksen jälkeen tuotetta pyöritellään iholla hellästi pyörivin liikkein, jonka jälkeen sen annetaan vaikuttaa kasvoilla minuutista kahteen, riippuen ihon herkkyydestä. Vaikutusajan jälkeen tuote huuhdellaan pois lämpimällä vedellä ja taputellaan kasvot kuiviksi. Eron iholla todella tuntee ja näkee, nassu on kuin vauvelin pehva käsittelyn jäljiltä, ja ihon pinnalle jää tuotteesta ihanan kevyt papaijan tuoksu. Tuotteen vaikuttaviksi aineiksi on listattu Papaijaentsyymin lisäksi ihoa kemiallisesti kuoriva glykolihappo, joka on tunnettu tehokkaasta ihoa kuorivasta ominaisuudestaan, mutta myös siitä, että tehokkuudestaan huolimatta se on iholle suhteellisen hellävarainen. Oma, ei mitenkään erityisen herkkä ihoni kihelmöi tuotteen vaikutusaikana lievästi, joten herkkäihoisten lienee syytä tarkkailla tuota vaikutusaikaa aluksi tarkasti, ettei glykolihappo pääse ärsyttämään ihoa liikaa. Kasvoille jäävä mahdollinen pieni punoitus hellittää huuhtomisen jälkeen nopeasti, ja muuttuu pian purkin kyljessä luvatuksi hehkuksi. 

Triple Microdermabrasion Face Polish ei ole sieltä halvimmasta päästä, mutta kuten jo aiemmin mainitsin, menee ainetta niin pieni määrä kerrallaan, että 75 millilitran tuubi on äärimmäisen riittoisa. Tuotteen tarkan hinnan saa tiedusteltua jälleenmyyjäkohtaisesti, niin halutessaan. Exuviancea myyvät jälleenmyyjät löydät tämän linkin avulla, sillä sarjan tuotteita saavat myydä ainoastaan diplomi-ihoterapeutit ja ihotautilääkärit, ja kaikki Exuviancea myyvät tahot ovat käyneet läpi sarjan oman ihonhoitojärjestelmän koulutuksen. 

Tämä kuorinta on monista kokeilemistani varmaankin top kahden joukossa, ellei jopa paras, niin hyvää jälkeä sillä saa aikaan kasvojen iholla!

Onko Exuviance teille tuttu sarja, ja jos on, mikä on suosikkituotteenne?

*Saatu blogin kautta. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

7 comments:

 1. Ei ole tuttu sarja! Oma lemppari löytyy tällä hetkellä Nafhalta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On muuten ihania tuotteita Exuviancella, suosittelen testaamaan! :)

   Delete
 2. Hei täältähän löytyin ihana blogi.. ♥ Tulen uudelleenkin! Kiinnostavia juttuja sinulla.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Amanda, kivasta kommentistasi ja tervetuloa takaisin. Sinulle myös oikein aurinkoista viikonloppua. :)

   Delete
 3. Kuulostaa ihanalta, tykkään tosi paljon papaijantuoksusta. :) Mulla on Exuviancelta ollut jotain näytejuttuja (löytyy varmaan vieläkin), mutta vaikka ulkonäkö on kivan simppeli niin mun päässä takoo joku tylsyys näitä kohtaan, enkä ole saanut tarttua niihin, vaikka sarja on kuuleman mukaan tehokas. Mun lemppari on Guinotin entsyymikuorinta, toinen hyvä on Payotin samanmoinen, joka muuten myös tuoksuu papaijalta. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama, tää on niin herkun tuoksuinen! :D Testaapa ne näytteet, koska saleen tykkäilet, sinä oi vaativista vaativin! ;) Kiitti hyvistä vinkeistä ja mahtista viikkaria. <3

   Delete
 4. Exuviancelta minulla on käytössä kasvovesi, Targeted Wrinkle Repair ja Toning Neck Cream. Tuota kuorintavoidetta en ole kokeillut .... vielä :-)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)