-->

Baby belly favourites

Mar 24, 2015

Tein pikku nostalgiatripin viime vuoden asukuviin, ja sieltä löytyikin joitain ihan kivojakin masuasuja, vaikka pömpön pukeminen tuottikin yleensä ainoastaan päänvaivaa. Raskausajan pukeutuminen oli mun mielestä vielä odotuksen keskivaiheilla ihan kivaa, mutta ihan lopussa masun kerrostalomainen koko esti kyllä aika tehokkaasti mitkään järkevät asuyhdistelmät, ja päälle oli tyydyttävä vetämään ne rytkyt, jotka joustivat tarpeeksi. Raskauden loppuvaiheessa aloin vaateongelmien ohella kyllästyä myös siihen, että multa arvuuteltiin toistuvasti kuinka monta pienokaista mun masussa nyt asustikaan... Vikassa asukuvassa - alkukesän vehreyden keskellä - ennen synnytystä on jo hyvinkin selkeästi luettavissa naamaltakin tuo pinkeä yleisfiilis, vaatteista nyt puhumattakaan, hehe!

Hauska on huomata kuvia katsoessa myös se, miten paljon oma tyyli on muuttunut tässä puolessatoista vuodessa; naisellisuus on selkeästi vähentynyt, ja sen tilalle on tullut hoikistumisen myötä suurempi kokeilunhalu, rokkivibat ja erikoisemmat leikkaukset vaatteissa.  Mitään asuista en varmaankaan laittaisi enää päälleni ihan sellaisenaan, jos unohdetaan tuo pömppä, sen verran vierailta ne jo omiinkin silmiini näyttävät. Mikäpä näitä silti näin ajan päästä katsellessa!

Itse tykkään ehdottomasti eniten tuosta keskimmäisen rivin oikeanpuolimmaisesta lookista, vaaleansininen miestenpaita mustiin housuihin ja Consuihin yhdistettynä iskee edelleen, ja sainpa tästä taas idean kaivaa tuon mummoni vanhan vintagehuivin esiin, laukkujen kahvoihin solmittavaksi. Viime kevään lempilaukusta ei myöskään liene näiden kuvien perusteella epäselvyyttä, tuo Phillip Limin kaunis beesi Pashli pääsee takuuvarmasti mukaani myös tänä keväänä, sen vaalea väri alkaa taas olla ihanan ajankohtainen!

Löytyikö asujen joukosta suosikkia, vai ovatko ne kaikki vaan hajuttomia ja mauttomia mammasettejä?

P.S. Täällä se masun sisältö jo harjoittelee tomerasti portaita ylös nousemista, tekee hirveällä tohinalla kahta ensimmäistä hammastaan sekä hurmaa ja ajaa äitinsä hulluksi vuorotellen! Aww, minun isopieni kuopukseni. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

8 comments:

 1. No kylläpä aika kultaa muistot, en tod. muistanut että vatsa oli noinkin iso :)

  Mun lemppari on sähäkkä ylimmän rivin oikeanpuoleinen.

  ReplyDelete
 2. Ooh, hot and big mama :)))!! Ihania kuvia <3

  ReplyDelete
 3. Tästä vielä tämmönen, ollos hyvä: http://www.peaceandstyle.fi/2015/03/parasta-juuri-nyt.html

  ReplyDelete
 4. Tuo ylin, oikea <3 kunnon hottis mamma ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)