-->

Vinkki kevään ja kesän juhlia varten!

Mar 11, 2015

Kamerattoman elämän jatkuessa joudun käyttämään postausten suhteen normaalia enemmän mielikuvitusta, joten koittakaahan kestää mukana, tilanne korjautuu ilmeisesti jo piakkoin! 

Multa tiedusteltiin kiinnostustani vinkata eräästä mielenkiintoisesta tapahtumasta blogini lukijoille, ja kun innostuin itsekin asiasta, tuntui luonnolliselta kirjoittaa siitä teillekin. Kyse on siis juhla- ja hääpukujen maahantuojien yhdessä järkkäämästä myyntitapahtumasta - Maahantuojien Outletista - joka järjestetään Wanhalla ylioppilastalolla Helsingissä, lauantaina 11.4.2015. Tapahtumaan odotetaan myyntiin yli tuhatta juhla- ja hääpukua menneen kauden mallistoista, jotka myydään suoraan kuluttajille hyvinkin edukkaisiin hintoihin. Kokohaarukka on laaja, väliltä XS-XXL, sillä oletuksella tietysti että yleisin M-koko on laajimmin edustettuna. Myynnissä on myös mallikappaleita, joten shoppaamaan kannattaa lähteä avoimin mielin, sillä moni mekoista on yksittäiskappale. Kaikki tapahtumaan myyntiin tulevat puvut ovat halvennettuja vähintään puolella, joten hyvällä munkilla Outletista saattaa löytää juuri sen täydellisen juhlahepenen kesän juhliin

Postauksen kuvat: Maahantuojien Outlet.Mullahan siintää mielessä jo elokuussa juhlittavat pikkuveikkani häät, joten lähdenkin piipahtamaan paikalla juhlamekonkiilto silmissäni. Itse ajattelin lähteä kolttuja katselemaan sillä oletuksella, että kivan puvun osuessa kohdalle riittää koon puolesta se, että mekon saa vedettyä päälleen, ja taitava ompelija saa vastata loppusilauksesta.

Tapahtuman Facebook-sivuilta löydät reippaan määrän kuvia paikalle myyntiin tulevista puvuista, ja tietysti myös lisätietoa itse tapahtumasta. Tule sinäkin mukaan!

EDIT: Kyseisessä tapahtumassa ei ole mukana häämekkoja laisinkaan, ainoastaan juhla- ja iltapukuja! Pahoittelut kommunikaatiokatkoksesta. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)