-->

At the church

Apr 15, 2015

Pysähdyttiin tässä taannoin miehen kanssa kuvaamaan asukuvat vähän erilaisessa lokaatiossa, nimittäin erään lähitienoon kirkon portailla. Ja pyydän kiinnittämään erityishuomiota siihen, että kuvauspaikka oli täysin miehen idea - aikamoista, sanon minä! Kuvista tuli mun mielestä oikein mukiinmenevät, ainoa niissä harmittava juttu on tuo taustan kirkkaus, tämä setti on nimittäin jälleen kuvattu perusputkella, jonka suurin aukko on vain 2.8, joten tausta ei luonnollisestikaan blurraudu kuvissa samaan malliin, kuin potrettilasien vajaan kakkosen aukoilla, nyyh. Asiaan tulee kuitenkin ihan pian muutos, kipaisen nimittäin tänään postista uusvanhan 30 millisen, joten parannusta asukuviin on tulossa jo tällä viikolla, jee.
Tuona päivänä mulla oli taas hieman naisellisempi fiilis, joten päälle valikoitui klassisen kukonaskelhameen lisäksi tuo melkein joka toinen päivä päältäni löytyvä Zoe Karssenin kulttikollari, ja koska matka taittui autolla kuvausta lukuunottamatta, oli mun ihan pakko saada jalkaani nuo upeat ylipolvensaappaat. Näin jälkeenpäin olen kuitenkin taas sitä mieltä, että tuon vaaleanpunaisen rotsin kanssa homma meni mun makuun liian imeläksi, esimerkiksi mustan takin kanssa  asu olisi ollut reippaasti skarpimpi, ja huomattavasti enempi mun näköinen. Tuo hattaratakki on vaarallinen vaatekappale, ja sen yhdistelemisessä saa kyllä olla tosi tarkkana, ellei halua näyttää supernaiselliselta ja lällykältä, haha... Nyt tuli hirveä hinku pukeutua seuraavaksi johonkin tosi maskuliiniseen ja rouheaan, että saadaan tämän liian naisellisuuden aiheuttama pikku trauma vähän unohtumaan!
*hame H&M | saappaat SECONDHAND | *paita ZOE KARSSEN | takki EBAY | laukku CHANEL 

*secondhand


Noin yleisesti ottaen tykkäsin asusta kuitenkin ilman takkia kovasti, mutta kukonaskelprintti jäänee odottamaan kaappiin tulevaa syksyä, sillä miellän sen kuitenkin ehkä enemmän kylmempien kelien vaatteeksi, kuin osaksi raikasta kevätgarderobia.

Mitä te sanotte asusta - liian vai sopivan naisellinen mun päälle?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Mä tykkään kovasti ja takki on ihana. Tykkään myös monesti tuijotella asukuvien taustoja, arvailla missä ne on otettu ja fiilistellä maisemaa, joten ei haittaa ettei blurraudu! Kivaa vaihtelua vaan! Mutta ymmärrän tietysti, että asu tulee paremmin esiin blurreissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Mulla ehkä päinvastoin, keskityn asuihin enempi, mutta sitten toki jos taustana jotain upeaa, niin silmä hakeutuu sinnekin. :)

   Delete
 2. Ihana tukka! Mä oon aivan käsi kaikkien hiusjuttujen kaa ja haastavin asia johon kykenen, on suorittaminen raudalla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, tunnustan tukan olleen ihan megalikainen, ja toi lettijuttu on yks mun hätäkampauksista törkytukalle... ;)

   Delete
 3. Asussa oleva vaaleanpunainen touchi tekee siitä mielestäni raikkaamman - tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se joo freesaa, en oikein osaa sanoa tarkalleen, mikä asussa ei mun silmään enää toimi... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)