-->

Darkness

Apr 25, 2015

Otsikko on aika dramaattinen, mutta se sopi mun mielestä niin hyvin näihin Karoliinan ottamiin kuviin, etten voinut vastustaa. Kuvat on otettu eräänä maaliskuisena sunnuntaina Helsingissä, päivän viimeisen valon aikaan, ja niiden tunnelma kiehtoo mua. Asukin on kokomusta; vohvelipintainen kellohame yhdistettynä läpikuultavaan, mutta muuten hyvin koruttoman malliseen toppiin on yhdistelmänä ihanan eleetön, mutta silti elegantti. Läpinäkyvä juhlalaukku tuo asuun pientä jujua, ja Moschinon vintage-vyö viimeistelee setin.

Tällä kertaa lopetan lässytyksen tähän, ja annan teidän keskittyä kuviin. Pitää nimittäin fiksata vielä pari tuhrittua kynttä uudella lakalla, ja valkata vaatteet, sillä otan ihan pian suunnan kohti kaunista pääkaupunkiamme, ohjelmassa on puolivuosittainen Indiedays Bloggers Inspiration Day. Seurakseni saan rakkaan Stellani. Luvassa on ihana päivä kaikin puolin, koska bileet jatkuvat myöhään yöhön blog Awardsien muodossa. Nyt on kyllä fiilistäkin taas lähteä hippaamaan, kun viimeisestä kerrasta on jo kulunut reilu kuukausi aikaa! Blogikamut, pian nähdään. 


*hame H&M | *toppi H&M | nilkkurit ZARA | clutch EBAY | *vyö VINTAGE MOSCHINO | takki EBAY

*secondhand
Kuvat: Karoliina /Valoon 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

12 comments:

 1. Tässä lookissa on jotain ladymäistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tais vähän olla tarkoituskin, vaikkei ehkä ihan sitä ominta minua olekaan. ;) Välillä näinkin!

   Delete
 2. Jauuzaa! Mieletön tunnelma kuvissa! Tykkään hurjasti että olet yhdistänyt asuun just noi kengät. Tuovat tosi mageesti särmää. Mut hei, upea silakkani, menikönä myöhään eilen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks, muru. Se oli just idis, että rikotaan liika leidimäisyys noilla omituisilla popottimilla. :D Silakka kiittää ja kuittaa, loppuiltakin meni upeasti. <3

   Delete
 3. Wau, miten kaunis asu :)
  t. Nelliina

  ReplyDelete
 4. Ei vitsit miten upeat kuvat jälleen! Ihanat! Näytät upealta ja Karkki on kyllä niin taitava kameran kanssa :)

  ReplyDelete
 5. Nää oli kyllä makeat, vaikka valo meinaskin jo hiipua. Ehkä just siksi. :) <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)