-->

graffiti

Apr 23, 2015

Kävimme sunnuntaina ääänestämässä koko perheen voimin, joten vedin päälleni vähän siistimpää vaatetta ja pakotin pyysin miestä ottamaan asukuvat matkan varrella. Esikoinen hauskuutti äänestyskoppiin jonottaneita kinuamalla päästä itsekin äänestämään, ja me saatiin miehen kanssa toistella moneen kertaan että ei nyt vielä ihan ikä riitä neidillä, ennen kuin hän vastahakoisesti tyytyi osaansa, haha. Tuo jotakuinkin puolitoistavuotiaasta asti juttua sylkenyt vaahtosammutin on kyllä ihan huikean hauska tyyppi sille päälle sattuessaan, ja me ollaankin saatu nauttia hänen hupijutuistaan harva se päivä. On huippua tutustua lapseensa uudelleen vauvaiän jälkeen kun puhe alkaa kehittyä toden teolla; mitä huikeita aivoituksia tuollaisen taaperoisen päässä asuukaan!
Mun teki mieli pukeutua sunnuntaina äärimmäisen koruttomasti, joten päälle pääsivät ensi kertaa ihanat harmaat pappapöksyt Banana Republicilta, näissäkin asukuvissa nähty pörröneule, uusi nahkabiker ja taannoin kirppikseltä löytynyt, kokonsa puolesta myös viltistä menevä Second Femalen huivi. Ryhtiä ja samalla myös sporttisuutta asuun toivat Niken Dunk Sky -kiilakorkolenkkarit, jotka ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan musta ihan huikean hienot. Laukkukokoelmani kruununjalokivi tahtoi taas ulkoilemaan, ja niin asu oli valmis. 


 Miehellä on kyllä hyvä silmä kuvauspaikoille; hän osasi heti vinkattuani tahtovani kuvat erään alikulkutunnelin kohdalla ehdottaa tiettyjä kuvakulmia, jotta saisimme ruudulle tallentumaan myös nuo vinkeät tuhrut, joita teinikriisistä kärsivät varhaisaikuiset ovat tunneliin taiteilleet. Huomasin vasta kotona kuvia koneelta katsellessani graffitien värien natsaavan täydellisesti huivini väreihin, haha! Asu oli mun mielestä yksi kivoimpia ja kotoisimpia päälläni vähään aikaan, maskuliiniset housut, sporttivibat ja rouhea musta nahkarotsi tuntuivat aivan kertakaikkisen omilta. Ja jos ihmettelette muikeita ilmeitä, paljastan teille olleeni todella nyppyyntynyt juuri ennen kuvien ottoa, joten sain tiristämällä tiristää naaman näkkärille, etten olisi irvistänyt kuvissa!


*housut BANANA REPUBLIC | *neule CUBUS | nahkatakki EBAY | laukku CHANEL | lenkkarit NIKE | *huivi SECOND FEMALE

*secondhand


Mielipiteitä asusta? Vielä muuten ehdit osallistua kilon kosmetiikka-arvontaan, mars mars siis mukaan!

6 comments:

 1. Noi Niket ovat niiiiin ihanat <3 Mä haluisin kanssa :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva tuo huivi! Teet ihan mielettömiä kirppislöytöjä :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo, niin kyllä teenkin! :D Harjoitus tekee mestarin, kun on 10 vee kiertänyt, niin silmäkin harjaantuu. Se on vaan niin iso, että on jo vaikea taiteilla kaulaan... :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)