-->

Hääkampausideoita

Apr 30, 2015

Kuten olen jo täälläkin tainnut mainita, menee pikkuveikkani naimisiin ensi kesänä. Morsmaikku on ystävällisesti antanut nassunsa mun käsiin hääpäivänä, ja pohtiessamme tässä eräänä päivänä hieman häämeikkijuttuja, tein huvikseni muutaman raakakampauksen neidin päähän, kirkastaaksemme hänen mietteitään suuren päivän lopullisesta hiuslookista.

Lettipohjainen kampaust tuntuu olevan tulevan kälyn mieleen eniten, kuten myös monen muunkin tulevan kesän morsiamen, joten lähdimme liikenteeseen normiranskiksesta, jonka letitin kulkemaan pään vasemmalta sivulta oikealle niskaan. Niskassa lyötiin letti kiinni, ja kokeiltiin kolmea eri viimeistelyä, joista kaksi on kovasti toistensa kaltaisia, ja kolmas sitten hieman rennompi versio kampauksesta. Pohjalle tein kiharat ihan huippunopsaan tällä aiemmin jo hehkuttamallani Babylissin ihmelaitteella, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Kiharat syntyivät hiuksiin vaivatta, ja valehtelematta vajaassa kymmenessä minuutissa!

Ekan kuvan kampauksessa nuttura on tehty tämän postauksen kieputustyylillä, ja kiinnitetty muutamalla hengettömällä. Pinnit paistavat ikävästi kampauksesta, koska mulla ei luonnollisesti ole varastossani kuin vaaleaan tukkaan häviäviä kavereita... Mutta you get the point. Tokan kuvan astetta boheemimpi nuttura syntyi letittämällä lopputukka löysästi, ja kieputtamalla sitten letti itsensä ympäri. Tämäkin versio viimeisteltiin pinneillä, mitenkäs muuten. Kolmannessa lookissa pääsevät kiharatkin oikeuksiinsa, kun nutturan sijaan hiukset sidotaan rennosti ponnarille. Juhlakelpoinen kampauksesta tulee piilottamalla pampula hiussuortuvalla, joka kieputetaan ponnarin juuren ympärille ja kiinnitetään lopuksi pinnillä.

Tässäpä siis pari viime hetken vinkkiviitosta vapun rientoihin, jotka skippaan itse flunssan vuoksi. Ihan kun mulla olisi oikeasti edes ollut mitään suunnitelmia, haha... Klara vappen, pitäkää huoli itsestänne ja kaverista kans!

Mun suosikki on tuo rennompi lettinuttura, entäpä teidän?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

6 comments:

 1. Ton tyylistä ajattelin itselleni YO-juhliin, todella kaunis kampaus :) Tein just postauksen kampausinspiraatioista itekki blogin puolelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihanaa, YO-juhlat tulossa, onnea valmistumisen johdosta siis ja mukavia juhlia sinulle! :)

   Delete
 2. Selvää Vappua vain itsellesikin. Mikäli tarkoitit kuitenkin toivottaa hauskaa/iloista Vappua, on se toisella kotimaisella "glaDa Vappen".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihanaa, kielipoliisi iski! :D Sori, pakko näsäviisastella siis itsekin. Ensinnäkin, vappu kirjoitetaan suomeksi pienellä, ei isolla alkukirjaimella. ;) Ja sitten jos tiedät, dear Sanna, mikä vitsi on, niin olisit ehkä vastannut toivotukseeni "bara vatten, hela natten"! Pus, ja ihanaa viikon alkua sinulle - älä ota elämää niin vakavasti. Etenkin kun vappu meni jo neljä päivää sitten. :D

   P.S. Vinkki ensi vuodella: jos haluat toivottaa hyvää vappua ruotsiksi, suosittelen sanomaan glad första maj! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)