-->

Heat

Apr 21, 2015

Kuten jo jokunen postaus taaksepäin fiilistelinkin, pääsin suureksi ilokseni viime perjantaina brunsseilemaan Lumenen pääkallopaikalle Espooseen, missä saimme kattavan selvityksen heidän tavastaan luoda uudet meikkikokoelmat ja haistaa trendit jo reilua vuotta ennen kunkin kokoelman ilmestymistä kauppojen hyllyille. Kuten vaateteollisuudessakin, eletään myös kauneuspuolella aina noin puolitoista vuotta nykyhetkeä edellä, ja osuakseen oikeaan tulevien kauneustrendien suhteen, on asian eteen tehtävä suuri määrä kattavaa tutkimusta, joka pitää sisällään muun muassa kansainvälisten trenditoimistojen katsaukset ja kauneuspuolen mekan, Aasian, kulloistenkin trendien haistelun. Tästä suuresta informaatio- ja ideamäärästä suodatetaan ylimääräinen pois, ja muokataan inspiraatio konkreettisiksi tuotteiksi, jotka miellyttävät toivon mukaan mahdollisimman montaa loppukuluttajaa.

Lumenen kevät ja kesä 2015 näyttää paahteiselta: iho ja kynnet hohtavat ja kiiltävät, mutta ilman helmiäistä tällä kertaa. Painotuksena on muutama keskenään erilainen sävymaailma, jotka sopivat kuitenkin yhteen myös ristikkäin, vedenvärit menevät kauniisti kimppaan hiekkaisten sävyjen kanssa, ja pinkki ja koralli ovat näyttäviä yksinäänkin, mutta toimivat myös yhdessä mainiosti.


Sen lisäksi, että pääsimme raapaisemaan Lumenen tuotekehityspuolen hommaa hieman pintaa syvemmältä, saimme myös upean mahdollisuuden päästä luomaan oman luomivärisävyn tyhjästä. Sekös hykerrytti joukkoa kauneusbloggaajia, ja suunnatessamme kohti meitä varten kyhättyä pienoislabraa, oli tunnelma kerrassaan hilpeä!

Mä pääsin hommiin ekana, koska lapsenvahdilla alkoi jo tulla kiire, ja onnistuin kerrankin tekemään pikapäätökseni haluamastani sävystä, vaikka olisin helposti voinut sekoitella kasaan vaikka kymmenen eri väristä nappia, niin fiiliksissä olin hommasta. Sain toteutettua ideani paahteisen pronssisesta sävystä aika täydellisesti, ja yllärysbonarina sävystä tuli sellainen, että se toimii luomivärin lisäksi myös hohtavana aurinkopuuterina, ja vielä korostusvärinäkin kesämeikissä.

Aamupäivä oli ihan mielettömän ihana kokemus, ja nostankin hattua Lumenen markkinoinnin väelle upeasta ideasta, en nimittäin ole pitkään aikaan nähnyt joukkoa bloggaajia yhtä lapsellisen innoissaan pr-tilaisuudessa.
Tämän pitkän prologin oheen lätkäisen kuvat meikistäni, joka on tehty nopeasti aamuisen meikin päälle, joten jätin tarkan tuotelistauksen pois tällä kertaa. Luomilla on tietysti itse sekoittamaani luomiväriä, jonka nimesin Lumenen omia, ihania nimiä kunnioittaen Päivänpaahteeksi, ja jolle keksin myös englanninkielisen nimen, jonka löydätte otsikosta. Halusin kuparikultaisten silmien pariksi fuksianpunaiset huulet, ja visioni toteutui täydellisesti, korkattuani auki Lumenen kevätkokoelman uutuuspunan Wild Rose Play of Light -linjasta, sävyssä *51, Syklaamiaika. Wild Rose -punat ovat kovasti mieleeni tuon silkinpehmeän koostumuksensa ansiosta, puna tuntuu huulilla enemmänkin huulirasvalta, niin hoitava sen koostumus on. Ja vaikka tuotekuvaus kuvaileekin punaa kevyeksi, on pigmentti todella kohdallaan. Sudin lisäksi kasvoille kauttaaltaan Lumenen uudelleen tuotantoon palannutta *Arctic Sun -hohdeaurinkopuuteria, jolla saa iholle luotua suloista hehkua.Meikistä tuli ihan mukiinmenevä, huomioiden sen kiireen missä sen tein, mutta toteuttaisin kyllä innolla jotain vastaavaa vielä tummemmilla silmillä ja entistäkin paahteisemmalla ihonsävyllä kesän tullen!

*Saatu blogin kautta.

Ajatuksia meikistä, anyone?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

6 comments:

 1. Oman luomivärin kokkaaminen labrassa kuulostaa kyllä hauskalta! Mulla ei ole hajuakaan, minkävärisen tekisin jos itse saisin päättää... Ehkä varmaan tuollaisen monikäyttöisen sävyn ^__^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä vaikea päätös, kun niin moni muukin väri olisi himottanut! Mulla on vaan sen verran kattava luomarivarasto entisestäänkin, etten sitten lähtenyt mitään sen erikoisempaa havittelemaan. :)

   Delete
 2. Mä just luin Kiran blogista tästä tilaisuudesta, aika mahtava tilaisuus todellakin! :)

  ReplyDelete
 3. Miten ihanan sävyn oletkaan tehnyt! Voi että mäkin olisin nauttinut, jos oisin päässyt osallistumaan. Meikkien tekoa, AAHH :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, ee olis kyllä ollut sullekin ihan omiaan! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)