-->

Lumene Gel Effect Slow Brook

Apr 18, 2015

OMG, mä olen ihan totaalisen pimahtanut erääseen upeaan uutuussävyyn Lumenen Gel Effect -kokoelmasta. Oikeastaan "upea" ei edes riitä kuvaamaan sen kertakaikkista mageutta, sillä lakka on niin huikean siisti, etten muista milloin olisin viimeksi ollut näin into piukassa, no kynsilakasta! Suomenkieliseltä nimeltään *Puron laulu -niminen sävy on oikea party in a bottle; sen pohjavärin ollessa kylmä sininen, joka heijastaa violettiin ja petroliin valon osuessa siihen. Ihastukseni yllätti itsenikin täysin, koska olen vihannut hohdepintaisia ja hologrammimaisia lakkoja niin kauan kuin muistan, mutta sisälläni kaikki nämä vuodet asunut ysiluokkalainen on näköjään nostanut päätään ja päättänyt, että hilehologrammilakat ovatkin taas todella pop, etenkin tulevaa kesää ajatellen!
Lakka kulkeutui mulle eilisen Lumenen aamubrunssivisiitin lahjapussukassa, muiden uusien kausisävyjen mukana, ja bongasin sieltä jo toisenkin aivan mielettömän sävyn, joka sekin noudattelee samaa vesisävylinjaa, mutta vetää selkeästi enemmän vihreään. Sävyä oli lähes mahdoton saada tallennettua muistikortille siten, miltä se oikeasti kynnellä näyttää, mikä lienee aika tyypillinen ongelma väriä shiftaavien lakkojen kanssa. Parhaan kuvan sävystä saa ehdottomasti tuosta lakkapullokuvasta, mihin sain kuin sainkin tallennettua myös tuon lakan valoa heijastavan efektin.

Eilinen visiitti Lumenella oli eräs kivoimmista blogin kautta järjestyneistä häpeningeistä, sen lisäksi että pääsimme pienen bloggaajaporukan kesken kuulemaan kaiken oleellisen tämän kotimaisen kosmetiikka- ja meikkijätin kevään ja kesän tuoteuutuuksista ja filosofiasta niiden takana, pääsimme myös jokainen minilabraan kokkaamaan ihan ikioman luomivärisävymme. Se olikin ihan huikean hauska homma, ja palaan siihen vielä omassa postauksessaan, mutta halutessanne voitte jo käydä kurkistamassa maistiaisen tekemästäni luomarisävystä Instan puolelta!

Millaisista lakoista te pidätte, ovatko mattaiset cremet juttunne, vai lämpenettekö ainoastaan shimmerisille sävyille?

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

8 comments:

 1. Kaunis lakka ja mulla nii paljon lempparisävyjä lakoissa ettei osaa valita.Kynsienlaitto kun yksi harrastuksistani ja blogissani saa myös vierailla jos kiinnostaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä sävy on kyllä upea! :) Mulla on ihan sama, lakkoja on niin hurja määrä, että niitä levitellään kynsille ihan fiiliksen mukaan. :D

   Delete
 2. On kyllä upea sävy! Mä aina vannon näitä kynsilakkajuttuja lukiessani, että lakkaan pureskelemasta kynsiäni ja lakkaan ne vielä joku päivä. Köh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ai sä oot sitä sakkia... :D No nää upeat lakat onkin hyvä porkkana sulle? ;)

   Delete
 3. Vautsi mikä sävy! En tiedä osaisinko itse käyttää, mutta mahtava väri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin olin ensin vähän hämmentynyt siitä, että tykästyin tähän niinkin kovin! :D

   Delete
 4. Tää on niin upea sävy! Tahtoo kans, tällaista mun kokoelmissa kun ei ole. :P

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)