-->

Max Factor Flipstick Colour Effect

Apr 9, 2015

Sain viime vuoden puolella blogin kautta testiin muutaman herkullisen uutuuspunan Max Factorilta, ja koska tuote oli sen verran mielenkiintoinen, päätin jutustella aiheesta pätkän teillekin. *Flipstick Colour Effect -punat asustavat sulassa sovussa kaksipäisessä hylsyssä, ja yksi punapuikko pitää sisällään kaksi erilaista sävyä, joita voi käyttää fiiliksen mukaan joko yksitellen tai yhdessä. 

Jokainen puikko pitää sisällään yhden himmeän tai mattaisen sävyn, ja sen lisäksi toisen, selkeästi shimmerisen sävyn, jolla saa korostettua esimerkiksi huulien keskiosaa kauniisti - efekti, joka saa huulet näyttämään aavistuksen pulleammilta. Sävyt on valittu korostamaan toisiaan, mutta en voi täysin allekirjoittaa sitä, että kaikkia sävyjä voisi käyttää yksikseen. Sain testiin kolme sävyä linjan kahdeksasta vaihtoehdosta, ja testailemistani Melody Brown:sta, Gipsy Red:stä ja Salsa Red:stä suosikeikseni ovat ehdottomasti nousseet raikkaan pirtsakat Gipsy Red ja Salsa Red. Vaikka Melody Brown on myös kaunis, muistuttaa sen shimmerinen pinta vielä liikaa teinivuosista, jolloin kaikki käyttämäni punat oikein tursusivat pieniä hilehiukkasia, bleh...

Sävyistä ehdottomasti helppokäyttöisin on Salsa Red, koska sen molemmat sävyt ovat upeita ja käyttökelpoisia yksinäänkin, kun taas Gipsy Redin kahdesta sävystä yksinään toimii ainoastaan tummempi, korostussävyn ollessa ruusukullan värinen. Yhdessä näistä kahdesta sävystä saa kuitenkin aikaan mielettömän oranssinpunaisen sävyn huulille, ja ennustankin Gipsy Redistä yhtä kesäpunasuosikkiani, joka näyttäisi varmasti upealta auringon paahtamaa ihoa vasten. 


Kuvassa himmeät sävyt vasemmalta oikealle: Melody Brown, Gipsy Red ja Salsa Red.


Kuvassa shimmeriset sävyt vasemmalta oikealle: Melody Brown, Gipsy Red ja Salsa Red.


Punien koostumuksesta mulla ei ole huomautettavaa, ne liukuvat iholle vaivatta, ja pysyvyyskin on vallan mainio; puna ei ole pusun kestävää, mutta ei kuitenkaan tartu skumppalasin reunaan häiritsevästi. Tuoksu on sellainen perinteisen "huulipunamainen", eli makeahko ja kevyt, ja vaikka se voisi toki olla parempikin, ei se häiritse itseäni ainakaan ollenkaan. Kaiken kaikkiaan Flipstickit ovat mielestäni hauska keksintö, ja on aina kiva kokeilla jotain vähän erilaista huulimeikin saralla. Suosikkijuttuni tässä tuotteessa on juuri tuo punien kerrostettavuus ja se, että niillä saa muokattua huulien muotoa helposti, koska vaaleamman sävyn levittäminen keskelle huulia huijaa silmää luulemaan huulia täyteläisemmiksi. Efekti tuo huulimeikkiin myös kivaa leikkisyyttä, ja sanoisinkin näiden punien sopivan erityisesti juhlakauteen, joka häämöttääkin jo sopivasti tuolla toukokuun tienoilla.

Mukavaa aurinkoista torstaita teille kaikille, muistakaahan osallistua tuohon huikeaan kosmetiikka-arvontaan, jos ette ole sitä vielä tehneet! 

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Vaikuttavat tosi näppäriltä, toi Gipsy Red on I-H-A-N-A!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä hauska huulituote kyseessä! :) Se sävy on huikean kesäinen. ;)

   Delete
 2. Voi miten ihanat sävyt! Argh, mä en saa ihastua mihinkään meikkeihin :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)