-->

New ankle boots

Apr 11, 2015

Tässä ne nyt sitten ovat, taannoisessa postauksessa erikseen esittelyyn luvatut nillkurit, joita mies tosiaan tituleerasi rumimmiksi koskaan mulla näkemikseen kengiksi. Mun mielestä tämä kunnia oli vähintäänkin kyseenalainen, sillä itse olen kenkiin aivan rakastunut. Ne saivat kyllä alapeukun miehen lisäksi myös mutsilta ja faijalta, joten ehkä noilla kolmella on vaan huono maku tai jotain, koska me pikkuveikan kanssa kyllä digattiin niistä, haha...Olin tosiaan himotellut jo tovin vastaavia mustia ja solkikoristeisia äärimmäisen viileitä kusluikkareita, mutta kun täydellistä paria ei ollut tullut vielä vastaan, tyydyin kohtalooni. Mutta kuten hetki sitten kuitenkin mainitsin, kirpparionneni on ollut viime aikoina ihan huikea, joten vinkaisinkin sisäisesti nähdessäni tämän parin erään myyjän kenkäkasassa pääsiäisenä Kaapelilla. Hinta oli musta kirppiskengille suolainen, 35 euroa, mutta buutsien alkuperäisen hinnan ja lähes uutta vastaavan kunnon huomioiden lasken silti tehneeni loistokaupat näistä nahkanamusista!

Mulla oli jo teille yhdet asukuvatkin kamerassa näiden kanssa, mutta saatuani ne koneelle huomasin kuvien olevan täysin puhki palaneita, joten tovin saatte vielä vartoa ennen kuin nämä ystäväiset saadaan ikuistettua blogiin osana asua.

Mitäpä mieltä te olette, ylä -vai alapeukkua kusluikkareille? Nyt iltapalaa, ja jakso Temptation Island Suomea, haha... Loistavaa lauantaita, vi hörs!

P.S. Voisinkin olla huomenna reipas ja arpoa sen Syster P -korun jollekin onnekkaalle...

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Kivat,mutta hinta aika suolainen kirpparikengiltä
  Ite ei tullu lähdettyä yksin kaapelille kiertään,varmasti ois ollu paljon kivaa tavaraa

  ReplyDelete
  Replies
  1. No todellakin olivat kalliit kirppislöydöksi, mutta välillä mä lasken vaan sit sen mukaan, että jos todella tahdon ne, ja maksavat vain murto-osan alkup. hinnasta, niin ovat kyllä sen väärti sitten! :) Siellä oli huikeat määrät kaikkea ihanaa kyllä. :D

   Delete
 2. Muru, multa tulee kans alapeukku :D Siis näin miten sopii kyllä sulle ja hyvältä näyttää periaatteessa, mutta joku niissä tökkii :D Mut mä en olekaan tyylikäs xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ymmärrän! :D Onhan noi kieltämättä oudot, mutta mulla on aika outo maku. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)