-->

Paris on my mind

Apr 17, 2015

Muistatteko, kun piipahdimme ystäväni Karoliinan kanssa viime kuun alussa pikaisesti Pariisissa? Mun kameran lähdettyä ilkeän voron mukaan, jäi oma kuvasaldoni reissusta harvinaisen köyhäksi, mutta onneksi Karkki paikkasi, ja lainattujen fiiliskuvien lisäksi pääsette vielä kurkkaamaan matka-asuani näiden kuvien muodossa.

Suomessa oli maaliskuun alussa vielä superkylmä, joten vaikka aamulla viluttikin, valkkasin silti päälleni vain kevyen farkkutakin, tiesin nimittäin sään olevan tuolloin Pariisissa ihan erilainen. Sääennustus ei pettänyt meitä tuolloin, ja saimmekin nauttia kauniin kaupungin ympäri kävelystä mitä ihanimmassa kevätsäässä. Tuo auringonpaisten ja viidentoista asteen lämpötila ei tunnu harmikseni vieläkään löytäneen tietään tänne meille - josko ihan lähiviikkoina jo kuitenkin?
*farkkutakki H&M | huivi Louis Vuitton | laukku Rebecca Minkoff | *hame H&M | *lenkkarit Reebok | *neule Lindex  | aurinkolasit RayBan


Kuvat: Karoliina /Valoon

Halusin asun olevan samalla kertaa rento, mutta silti itseni näköinen, joten puin farkkutakin alle simppelin raitaneuleen, ja päädyin valitsemaan alaosaksi erään mukavimmista ja kätevimmistä vaatekappaleistani. Tuo meleerattu harmaa trikoohame on mitä loistavin matkustaessa, päällä mukava ja joustava, ja peittää kivasti pehvan, matkakasseja ja muuta sälää kurotellessa maantasolta. Matkustajan paras kaveri on tarpeeksi suuri, muhkea ja lämmin huivi, jonka voi kietoa kaulan lisäksi vaikka peitoksi koneessa, jos ilmastointi surraa liian tehokkaasti. Tuo Luikkarin vanha luottohuivi täytti jokaisen edellä mainituista vaatimuksista, ja oli todella tarpeellinen Pariisin kirpakassa aamuviimassa, tepastellessamme ympäriinsä kaupungin heräillessä uuteen päivään.

Otettiin kuvia sellaisella leppoisalla turistiuuno-fiiliksellä, koska hei, kevät ja Pariisi ystävän kanssa! Siksi mua varmaan hymyilyttikin niin kovasti. Näihin kuviin ja tunnelmiin, palataan viikonloppuna astioille, muiscu!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)