-->

Vita Liberata - itseruskettavien Rolls Royce

Apr 14, 2015

Sain parisen kuukautta blogitestaukseen kehuttua Vita Liberatan itseruskettavaa *pHenomenal Moussea, joita olen testaillut maltilla useaan otteeseen, voidakseni muodostaa tuotteesta ja sen kestosta mahdollisimman objektiivisen mielipiteen. Tämän todettuani todettakoon samaan hengenvetoon myös se, että Vita Liberatan pHenomenal Mousse vartalolle on ihan heittämällä paras itseruskettava tuote, mitä olen eläessäni käyttänyt. Noin, nyt kun tämä äärimmäinen kehu on saatu ilmoille, voidaan keskittyä rauhassa siihen, miksi näin on.

Vita Liberatan pHenomenal Mousse lupaa käyttäjälleen vaatimattomasti maailman pitkäkestoisimman rusketuksen, joka lisäksi näkyy heti, koska vaahto on niin sanotusti karttaväritetty. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote on värillistä ja tästä syystä sen levitystä on helpompi kontrolloida. Saadaksesi iholle värin, joka kestää jopa 2-3 viikkoa, on vaahdon levitys toistettava kaksi tai kolme kertaa, maksimissaan vuorokauden kuivumisajalla. Levityskertojen välissä käydään suihkussa, mutta vältetään suihkusaippuan käyttöä.

Rusketuksen vahvuus riippuu sekä valitusta sävystä - tässä tuotteessa Medium tai Dark - ja oman ihosi kyvystä ruskettua, mutta tietysti myös omasta ihonsävystäsi. Itse testasin tumminta sävyä tuotteesta, eli Darkia, koska oma ihonsävyni on aina ollut hieman tummempi, ja raskaudet ovat muuttaneet sen pigmenttiä vielä edelleen sellaiseksi, että rusketus säilyy nykyään ihollani jopa puolisen vuotta. Dark olikin itselleni juuri oikea valinta, sillä sain jo ensimmäisellä levityskerralla aikaan ihan huikean kauniin ja paahteisen sävyn, joka tuntui tuosta ainokaisesta levityskerrasta huolimatta kestävän iholla viikkoja. Vita Liberatan iholle tuoma väri on mun silmään äärimmäisen luonnollinen, ja tällä tuotteella saa mielestäni ihan rehellisesti huijattua iholle viikon aurinkolomaa vastaavan paahteisen sävyn, jota saa halutessaan syvennettyä toistamalla levityksen lyhyen ajan sisään.Miten tuote sitten toimii? Seuraavia vaiheita noudattamalla saat takuuvarmasti ihollesi upean rusketuksen, joka kestää... ja kestää.

1. Käy suihkussa, ja kuori iho huolellisesti etenkin polvien ja kyynerpäiden kohdalta. Älä kosteuta ihoa ennen vaahdon levitystä muilla tuotteilla!
2. Pursota vajaan pingispallon kokoinen kasa vaahtoa kinnakseen per alue (tai tarvittava määrä), purista palloa hieman ja aloita levitys rivakoin pyörivin liikkein iholle. Itse työstän vaahdon ensin käsiin, dekolteelle, vatsaan ja kylkiin, minkä jälkeen siirryn alakropan pariin.
3. Toimi vauhdilla, sillä vaahto kuivuu äärimmäisen nopeasti. Ole huolellinen taipeiden, kuten kainaloiden ja ranteiden tienoilla, ja käy nahkealla kintaalla vielä lopuksi läpi kämmenet, ranteet, nilkat ja jalkapöydän sivut, jotta väristä tulee mahdollisimman tasainen.
4. Anna kuivahtaa toivotusta tummuudesta riippuen 5-24 tuntia, jonka jälkeen huuhtele iho vain vedellä suihkussa, ja toista vaiheet 2-3 tarvittaessa vielä kahdesti.
5. Huuhtele kinnas lämpimällä vedellä, tai jätä se likoamaan hetkeksi lämpimään veteen.
6. Loppuviimeiseksi vielä kikkakolmonen, jos et ollut tarpeeksi nopea levityksen kanssa, ja olet nyt raidallinen. Itse käytän ihan pokkana kynsilakanpoistoaineeseen sipaistua vanulappua satunnaisten raitojen poistoon; pienellä sipaisulla ne häviävät kuin tuhka tuuleen ja väri ei muuten kärsi tästä laisinkaan! Herkkäihoisten kannattaa ehkä kuitenkin keksiä joku ihoystävällisempi keino raitojen poistoon, heh.

Kuten jo aiemmin totesin, mun helposti tumman rusketuksen saavalla iholla jo yksi levityskerta toi kaunista väriä pintaan, mutta olen nyt testailujen myötä huomannut hyväksi tahdiksi levittää vaahtoa kahdesti ehkä kolmen-neljän päivän sisään, koska kaoottinen lapsiarki ei aina salli kahta perättäistä levityskertaa putkeen. Musta tuntuu, että rusketus on jotenkin jämähtänyt iholleni pysyvästi, ja olenkin ollut ihan äärimmäisen tyytyväinen siihen, että näytän jatkuvasti siltä, että olisin makoillut palmujen alla paperivarjodrinkki kädessäni sen sijaan, että juoksentelen kuin päätön kana kahden pikkutoopen perässä, naama rusketuksen alla kalpeana järkyttävästä väsymyksestä.pHenomenal Mousse lunastaa siis mun iholla täysin lupauksensa tuosta hurjan pitkän kuuloisesta kestosta, mä toistan tuon parin perättäisen kerran levityksen nimittäin ehkä reilun parin viikon välein, ja saan silti jatkuvasti komplimenttaja ihon sävystä. Ja mikä parasta,sävyn haalistumista iholla ei huomaa ollenkaan, mitään rajoja ei jää, vaan tuote ikäänkuin vaan häviää jonnekin, jota ei todellakaan voi sanoa kaikista kokeilemistani ir-tuotteista. Nimimerkillä Kokemusta raidallisista käsistä ja kintuista kyllä on... Sen lisäksi, että tuote kuivuu supernopsaan, se ei myöskään haise, mikä lienee yksi sen parhaimmista ominaisuuksista keston lisäksi, koska kuka haluaisi löyhkätä kuin rankkitynnyri kaksi tai jopa kolme päivää viikon sisään? En minä ainakaan! Kirsikkana kakun päällä on tuotteessa käytetty Moisture Lock™ -teknologiaa, joka kosteuttaa ihoa 72 tunnin ajan. Moisture lock tuntuu myös toimivan, sillä en ole kokenut tarpeelliseksi kosteuttaa ihoa ennen Vita Liberatan levitystä, koska tuote tekee myös sen - jopa talvikuivahkolle jalkojeni iholle. 

Vartalovaahdon lisäksi olen ottanut tavaksi levittää parisen kertaa viikossa sarjan kasvoille tarkoitetun, asteittain ihoa ruskettavan Deep Face -itseruskettavan voiteen sävyssä Medium päivä -tai yövoiteen sijaan, jotta kasvojen iho mätsää kropan ihon kanssa yhteen. Myös Deep Face toimii mainiosti, kasvojen iho on kauniin sävyinen jo parin levityskerran jälkeen, mutta pysyvyys ei luonnollisesti ole useasti pestävällä ihonalueella samaa luokkaa kuin vaahdolla. Voide kosteuttaa ihoa mukavasti, mutta toimii silti ihan näppärästi myös meikin alla. 

Aloitin itseruskettavien tuotteiden käytön muistaakseni vuonna 2003, joten tässä kahdentoista vuoden aikana on tullut kokeiltua jos jonkinlaista tököttiä, ja mikään niistä ei yllä pHenomenal Moussen tasolle, tai edes lähelle. Etenkin nyt näin päälle kolmekymppisenä olen ottanut asiakseni vältellä varsinaista auringonottoa sen vanhentavan ja UV-säteilylle altistavan vaikutuksen vuoksi, mutta koska ruskettunut iho viehättää, olenkin jo parin vuoden ajan loihtinut rusketuksen iholleni purkista. Ja niin tulen tekemään jatkossakin, vaikka Vita Liberatan tuotteet eivät olekaan niitä halvimpia. Hyvästä laadusta kannattaa kuitenkin maksaa, joten nyt tekin tiedätte, miksi näytän jatkossa läpi vuoden siltä, että margaritat ovat maistuneet altaan reunalla ja lastenhoitaja on juossut naperoiden perässä minun sijaan...

Jätin tällä kertaa kroppakuvat välistä, koska valaistus ei tuntunut koskaan olevan samanlainen kuvissa, mutta uskonette mua sanoessani värin olevan ihanan luonnollinen ja kauniin paahteinen, ja ihan aidon rusketuksen näköinen. Oranssista sävystä ei siis tarvitse huolehtia Vita Liberatan kanssa, vaikka itsekin käytän nimenomaan tuota tumminta sävyä. Mutta hei, jos ette silti vielä usko, niin kurkatkaapa tämä Saara Sarvaksen noin vuoden takainen jättipläjäys aiheeseen liittyen, mistä saanette myös melkoisen tarkan kuvan sarjan tuotteilla aikaansaadun rusketuksen puhtaasta luonnollisuudesta!

Onko Vita Liberata teille tuttu sarja? Ja miten te hankitte nykytiedon varjossa rusketuksenne, purkista vai ulkoilmassa?

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Hankintalistalle meni ;) Mistä oot hankkinu ton kintaan? Tuuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja syystäkin, ei oo turhaa kehua tämä postaus. :) Kintaan saa ostaa erikseen, nopsa googletus näytti heti monta hittiä, kun pistät hakuun vaikka vita liberata levityskinnas. :) Ollaan sit molemmat hyvin paahtuneita kesän tullen, haha... <3

   Delete
 2. Uuh, pitäisiköhän testata.
  Terveisin kalman kalpeat kanankoivet :)

  ReplyDelete
 3. En ole testannut vielä, uskalluksen puutetta ehkä. Minä mitään rusktu, palan jos sitäkään joten olen jotenkin tyytynyt osaani kalkkilaivan kapteenina. Mutta kyllä nämä testiin menee, olisi se kiva, ettei vataantulijat häikäisty valkoisuudesta aurinkoisella kelillä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällä ei oikein voi epäonnistua, etenkin jos valkkaa vähän vaaleemman sävyn vielä. ;)

   Delete
 4. Vita Liberatan nimi jäi mieleen joskus vuosi-pari sitten ja päätin, että NYT on se kesä, kun viimein sitä kokeilen! Uskon, että se toimii täydellisesti, en nimittäin ole koskaan vielä kuullut mitään huonoa siitä :) Sit kun ne lämpöset kelit kolahtaa kohilleen, niin kanankoivet tarvii nopsasti apuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sama juttu, en koskan oo kuullut muuta kuin ylistystä VL:n tuotteista. Helppo suositella hyvää! :)

   Delete
 5. Moi! Miten saat levitettyä tuotetta selkään vai onko sulla joku apuri auttamassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heips! Mä saan suht hyvin alaselän lisäksi aina melkein puoleen selkään asti levitettyä, mutta yleensä pyydän miestä apuun yläselän kanssa. Onnistuu myös jotenkuten itsekin, eli en ole koskaan saanut rajoja aikaan yksin homman hoidettuani. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)