-->

Yksi mekko, kahdet juhlat

Apr 22, 2015

Olen aina tykännyt akkainlehtien artikkeleista, missä taivutetaan yksi tai muutama vaatekappale sopimaan sekä arkeen ja juhlaan, joten päätin itsekin leikkiä samaa leikkiä teidän kanssa näin kevään korvilla, vuoden ensimmäisen puoliskon luvattuun mekkoaikaan. Koska maksimekot ovat mun mielestä edelleen ihan superupeita, halusin valita postauksen muuntautujaksi nimenomaan sellaisen, koska täyspitkä mekko taipuu mielestäni erityisen hyvin sekä arkeen että juhlaan. Mustapohjainen maksimekko on malliltaan ihanan yksinkertainen, ja asustajan ehdoton unelma suht rauhallisen värimaailmansa puolesta. Vaikka mekon printti on näyttävä, on se silti juuri tarpeeksi yksinkertainen huoliakseen rinnalleen muutaman tarkkaan valitun asusteen.

Postauksen kollaasit: Polyvore

Ekassa kollaasissa lähdin asustamaan mekkoa kesäiset puutarhajuhlat mielessäni, joten se sai kavereikseen hauskan valkoisen printtilaukun, fressin fedorahatun paahteelta suojaamaan ja hopeiset nirunarusandaalit ilman korkoa. Nurtsilla kirmatessa hampurilainen kädessä voi myös näyttää huikealta, mutta maahan uppoavat korot eivät taatusti naurata ketään. Ranteeseen kellon kaveriksi muutama kevyt hopeinen hely kilisemään, kynsiin kevään ykkössävyä mintunvihreää ja huulet pinkeiksi, niin johan kelpaa seisoskella grillin äärellä valkkarilasi kädessä.

Kesähäitä varten sama mekko muuntuu heti astetta juhlavammaksi, matalien sandaalien vaihtuessa yksinkertaisiin korollisiin ja laukku yksinkertaiseen klassikkoon pienellä jujulla. Koska juhlatyyliin kuuluu myös näyttävämpi meikki ja kampaus, halusin edelleen pitää asusteet suht yksinkertaisina, mutta panostaa muotoiluun. Le Specsin upeat kissansilmälasit ovat takuuvarma katseenkääntäjä hääkansan joukossa, ja ne päässä kelpaa tiirailla hääparin edesottamuksia. Look viimeistellään mekon kukkien sävyyn täydellisesti sopivalla nudepinkillä huulipunalla, ja kynsille valitaan formaalimpaan juhlaan kesän ikihitti, eli nudekynsilakka.Mulla oli tosi hauskaa tätä postausta tehdessä, ja olisinkin ajan niin salliessa voinut vääntää vastaavia kollaaseja vaikka kuinka monta! Mikäli kaipaatte vielä lisäinspistä kevään ja kesän juhlien mekkometsästykseen, löydätte viisi lisäkollaasia Juhlamekkojen tyylioppaan puolelta, missä on keskitytty raikkaan valkoisten mekkojen stailaamiseen kesän eri rientoihin.

P.S. Kumpi näistä mekkolookeista oli enemmän mieleenne, arkisempi vai juhlavampi?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

6 comments:

 1. Een mä osaa valita, kumpikin tosi toimiva! Ja kun ei ole kumpaisiakaan juhlia tiedossa, niin ei voi senkään perusteella valkata :D

  ReplyDelete
 2. Mä tykkäsin kovasti molemmista, mutta eritoten tuo ensimmäinen kolahti lujaa! <3

  ReplyDelete
 3. Valkoinen tähdikkiApril 22, 2015 at 1:15 PM

  Molemmat kivoja, mutta laukun mitalla tuo juhlallisempi vie mun kisoissani voiton :)

  Jaksaisitko tehdä vastaavan postauksen ideoista asustaa mekko, joka on beige/nudesävyinen ja polvimittainen? Mulla on yksi kiva (useamman vuoden vanha) mekko, mutta ideat kokonaisuuden päivittämisestä ajankohtaiseksi olisivat paikoillaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä voisin jossain välissä yrittää ehtiä, kivaa hommaa se on, mutta vie aikaa reippaasti! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)