-->

Äitienpäivä

May 10, 2015

Tänään on tuntunut vahvasti siltä, että kevät on vihdoin täällä, ja kesäkin jo ihan siellä nurkan takana. Tällaiset fiilikset ovat omiaan nostamaan suupielet ylöspäin leveään hymyyn, mutta myös se, että mulle katettiin noustessani herkkuaamiainen kahveineen eteeni, lämmittää todella sydäntä. Itsetehty kortti lasten tuherruksineen liikutti mamman mieltä kovasti, ja kun mies oli vielä muistanut mun pikkuriikkisen lahjatoiveenkin, oli aamuni ihan täydellinen!


Syötyäni kurvasin ekan kerran sitten maaliskuun lopun Jäähallin kirppikselle, ja vaikka se oli pyhästä johtuen puolityhjä, tein silti ihan mahtavia löytöjä taas. Illaksi suuntaamme valmiiseen pöytään, ja mies lupasi nappailla asukuvatkin, koska kekkasin päälleni juhlan vuoksi jotain vähän siistimpää kerrankin. Pikku maistiaisena asusta toimikoon tuo kuvien kaunis Hermèsin huivi, joka muistuttaa mua tänään mummostani, joka ei enää ole täällä joukossamme.


Harmittelen tänä aurinkoisena sunnuntaina ainoastaan sitä, että en vanhempieni kiirepäivän vuoksi ehdi treffaamaan omaa mammakultaani tänään, mutta koska tiedän, että sä äiti luet tämän kuitenkin, niin lähetän vielä tätäkin kautta sulle jättisuuren rutistuksen - toivottavasti nähdään pian! Olet maailman paras äiti, ja olen niin onnellinen siitä, että sen lisäksi saan vielä kutsua sua ystäväkseni. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille teille mammoille siellä ruudun toisella puolen, nauttikaa päivästänne ja auringosta!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)