-->

Ck One Summer 2015

May 30, 2015

Olen tosi nirso mitä tuoksuihin tulee; mua miellyttävät lähes ainoastaan todella raikkaat tuoksut, ja saan vahvoista hajuista - myös muiden käyttäminä - todella helposti mojovan hedarin. Olen läpi vuosien käyttänyt muutamaa suosikkituoksua, joista yksi on legendaarinen Calvin Kleinin One, jota löytyy itseasiassa tälläkin hetkellä pullo kaapistani. Tuo yläasteelta mukanani kulkenut tuoksu edustaa mulle raikkautta, jatkuvuutta, tyylikkyyttä ja helppoutta, sillä se sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin.
Ck:lta tulee myös joka kesä markkinoille kausiversio ikonisesta tuoksusta, ja olen tainnut ostaa senkin pariin otteeseen, mutten muista ihastuneeni kausiversioihin alkuperäistä palavammin koskaan. Sain blogin kautta testiin tulevan kesän version Ykkösestä, ja nyt voin rehellisesti sanoa ihastuneeni tähän versioon ihan hurjasti. Sen viileän raikas ja sitruunainen tuoksu tuo elävästi mieleen yhden lempparidrinkeistäni, gintonicin, ja kun sydäntuoksuna sulostuttavat inkiväärin lisäksi kurkku, on mun nenää miellyttävä cokctail valmis. Mä en oikeastaan ymmärrä noista tuoksujen kuvauksista yleensä juuta enkä jaata, mutta kokeiltuani tuoksua ensimmäisen kerran omalle iholleni olin ihan myyty, *Ck One Summer on just niin ihanan raikas ja mielenkiintoinen kuin odotinkin sen olevan, ja kun pullokin on vielä hurmaavan kaunis vedenväreineen, on tämä kesätuoksu mielestäni ihan täysi kymppi! Tulen varmasti käyttämään tätä ihan kyllästymiseen asti, muut tuoksuni ovat nimittäin jääneet ihan paitsioon tämän saatuani. 

Olen myös aina tykännyt Ykkösestä siksi, että tuoksu on unisex-sorttia, eli se sopii sekä meille naisille että myös miehille. Idea viehättää mua varmaan siksi, että pidän muutenkin useasti miesten tuoksuista enemmän, ne ovat yleensä todella paljon raikkaampia ja sporttisempia kuin naisten tuoksut, noin karkeasti yleistäen. 
Onko Ck One sinulle tuttu tuoksu, ja oletko mahdollisesti kokeillut näitä kesäversioita siitä myös? 

EN | Ck One Summer 2015. Loved it, have you smelled it yet? If not, you totally should!

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Tästä tuoksusta tais tulla miehen tämän kesän lemppari. ;) Mietin yksi päivä kotiintullessani, että mikä täällä tuoksuu niin hyvältä? Mies oli ennen lähtöään suihkauttanut just tätä tuoksua. Tässä on raikkauden lisäksi tietynlaista makeutta, jonka vuoksi tämä sopii myös naiselle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää on just hauskinta unisex-tuoksuissa! :D Arvasin, että rouva tuoksuekspertiltä tulee kommenttia tähän. ;) xo

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)