-->

Coachella vibes

May 17, 2015

Huh, nyt on väsynyt mutta tyytyväinen olo, oltuamme Stellan kanssa puoli päivää Myyrmäkihallin kirppiksellä myyntinaisina. Roudasin sinne suuntaan viisi täpötäyttä Ikea-kassillista tavaraa, plus yhden jätesäkillisen lasten vaatteita, ja kotiin ei tarvinnut tuoda kuin kolme Ikea-kassillista, phuuh. Ensi viikon lauantaina sattuu vielä onnekseni olemaan Siivouspäivä, joten otan silloin vielä ilman suosiessa suunnan kohti lähiostaria, missä suunnitelmissa olisi päästä vielä eroon noista viimeisistäkin ylimääräisistä kamppeista!

Mutta kuulkaa, käytiin me Stellan kanssa itsekin vähän kiertämässä, ja mun mukaan tarttui totuttuun tyyliin muutama huippulöytö. Muistatte ehkä kun kertoilin jokunen aika sitten mun superista kirppismunkista? No se iski taas, sillä nyt sain iskettyä käpäläni kiini erääseen hengästyttävän upeaan vaatekappaleeseen, jota kuolasin epätoivoisena jo viime keväänä liikkeessä masu pitkällä.Pömppömasusta johtuen jätin tuon huikeasti kirjaillun, hiekanvärisen bikertakin vuosi sitten kauppaan, koska en silloin vielä tiennyt mikä koko olisi kannattanut ostaa kaappiin odottamaan suunniteltua kutistumista. Vaate jäi sen erikoisuudesta johtuen mieleeni pitkäksi aikaa, ja laitoinkin tuolloin tilauksen vetämään kirppisjumalille. Voitte siis varmaan uskoa kuinka täpinöissäni mä olin tänään, nähtyäni rotsin roikkuvan erään rekin reunamilla mua odottamassa. Nopsa vilkaisu kokolappuun kertoi sen olevan mulle mitä luultavimmin sopiva, mutta tiesin hinnan olevan muutamaa euroa suurempi, koska takki roikkui vielä omistajaa vailla niinkin myöhäisessä vaiheessa kirppispäivää. Pompin sisäisesti ilosta myyjän ilmoittaessa takin hinnaksi kympin, olin nimittäin jo laskeskellut joutuvani  "pahimmassa" tapauksessa ehkä pulittamaan siitä yli parikinkymppiä. Rotsi maksoi kaupassa muistaakseni kahdeksankymppiä, joten mä sain sen nyt uutta vastaavassa kunnossa rapsakalla 90 pinnan alennuksella, najs.
Viimeisellä rundilla juuri ennen sulkemisaikaa satuin vielä löytämään takille samanhenkisen kaverin kuvan khuulista kirjaillusta liivistä, joka on jokun koon itselleni liian iso, mutta menee ihan mahtavasti oversizena, laatikkomaisen mallinsa puolesta. Kumpikin ostoksista on varsinainen statement jo itsessään, joten tulen yhdistämään ne varmastikin muuten hyvin yksinkertaisiin asuihin, jotta nämä kaunottaret saavat ansaitsemansa huomion.

Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä materia saa pienen ihmisen varsin pirtsakalle mielelle, etenkin kun pääsin itsekin juuri eroon järkyttävän kokoisesta kasasta itselleni turhaa tavaraa! Nyt siirryn iltapalan kimppuun, huikkailkaahan tuonne pulinaboksiin mielipiteitä mun löydöistä.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. No wau mikä löytö tuo takki, magee! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, eiks ole ihan huikea! Olin niin täpinöissä, kun tajusin että vihdoin mä sen itselleni löysin! :D Ja mihin hintaan, aijai. ;)

   Delete
 2. Nää oli kyllä mahtavat löydöt, upeita vaatekappaleita :) Mun kirppistaidot ei kyllä ihan vielä ole tätä luokkaa - mutta hei, onhan mun eilinen saldo se yksi hame kuiteski! ;) Nyt omistan jo kokonaiset kaksi kirppikseltä ostettua vaatetta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Khyllä vaan. :) Sä alat pikkuhiljaa oppia, olen ylpeä susta, haha. :D

   Delete
 3. Kyllä joillakin on aikamoinen munkki noiden kirppislöytöjen suhteen! Mäkin haluaisin enemmän ostella kirpparilta, mutta harvoin on tullu tehtyä mitään huippulöytöjä. Yleensä ne "löydöt" roikkuukin siellä omassa kirppispöydässä seuraavalla rundilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ehkä harjoituksen puute, jos ei kierrä paljon, niin ei tiedä oikein edes mistä aloittaa - tai näin ainakin olen monelta kaverilta kuullut. :) No mutta onneks ne saa sitten kuitenkin kiertoon, jos eivät päädy omaan käyttöön! :D

   Delete
 4. Valkoinen tähdikkiMay 19, 2015 at 10:24 AM

  Odotan innolla asukuvia erityisesti tuosta vaaleasta takista. Se on tosi hieno! Mulle tuo musta niittitoppi olisi varmaan liian rock, mutta sulle se varmaan sopii kuin nakutettu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin mäkin, pari idistä mulla kyllä oli jo sen varalle... Tuo niittiliivi on ihan huikea, luulen että syksyn tullen sen tulee olemaan monen asun piristäjä! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)