-->

Exuviance De Luxe

May 2, 2015

Yhteistyössä: EL Salonki

Pääsin jokunen viikko takaperin nauttimaan sielua hivelevästä hemmottelusta Exuviance-kasvohoidon muodossa, suunnattuani kulkuni kohti Simonkentän laidalla sijaitsevaa EL Salonkia. Olin odottanut hoitoa innolla, koska kokeiltuani muutamia sarjan tuotteita aiemmin blogin kautta, tiesin niiden olevan äärimmäisen laadukkaita, joten odotukset olivat todellakin korkealla hoitolakokemuksen osalta!

Hoito sattui erittäin hyvään saumaan, sillä se tehtiin minulle kätevästi parisen viikkoa ennen viime viikonlopun kemuja. Jotkut kasvohoidot ovat tyypiltään niin sanottuja prinsessahoitoja, joiden jälkeen kasvot kukoistavat heti, mutta tätä Exuviancen hoitoa en itse lähtisi suosittelemaan tehtäväksi juuri ennen tärkeitä paartyja, syystä että se sisältää yhtenä osana mekaanisen ihonpuhdistuksen. Sen jäljiltä ainakin oma naamani oli suht ärtyneen oloinen, vaikka puhdistettavaa olikin vain pienellä alueella nenän ympäristössä ja leuassa.
Hoito aloitettiin puhdistamalla kasvot hellästi ja viimeistelmällä putsaus kasvovedellä. Tämän jälkeen kasvoille ja dekolteelle levitettiin vaikuttamaan 20 % glykolihappokuorinta, joka neutraloitiin vaikutusajan jälkeen tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellulla aineella. Kuorinta oli kasvoilla varsin miellyttävän tuntuinen, eikä pieni kihelmöinti ja viileähkö tunne haitannut itseäni yhtään. Exuviancen happokuorinnan etuna mainittakoon se, että kun yleensä happokuorinnan jälkeen iho tulee suojata erittäin huolellisesti auringolta vähintään viikon ajan, on Exuviancen kuorinnan jälkeen vastaava varoaika ainoastaan kahden päivän mittainen.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen seurasi hoidon ihanin osuus, rentouttava kasvohieronta. Hieronnan jälkeen siirryttiin hoidon tympeimpään kohtaan, eli kasvojen mekaaniseen puhdistukseen, joka ei liene kenenkään suosikkijuttuja, vai? Onneksi kasvojeni iho on suht siistissä kunnossa, eli rönkintä ei kestänyt kovinkaan pitkään, ja pääsin sen päälle vielä nauttimaan kasvoille levitetyn kultanaamion lisäksi silmänympäryksille levitetyistä Intensive eye treatment pad:sta, jotka tekivät taikojaan väsyneen äidin silmänympärysiholla. Loppuvoiteen levitettyään supermukava Marjo viimeisteli vielä hoidon mun iholle sopivilla hoitotuotteilla, ja pääsin jatkamaan päivääni mieli ja nassu virkistyneinä.

Hoito oli mun mielestä kokonaisuutena todella onnistunut, vaikkakin sen tuloksista pääsi nauttimaan kunnolla vasta noin viikko jälkeenpäin. Kemiallinen kuorinta teki ihosta selkeästi kirkkaamman ja hehkuvamman, ja kun mekaanisen puhdistuksen aiheuttama ihoärsytys oli laantunut ja punoittavat kohdat rauhoittuneet, oli iho todella kauniin näköinen.

Kiitos siis vielä kerran Marjolle ja EL Salongille erittäin mukavasta aamupäivästä, ja mielenkiintoisesta juttutuokiosta. Sain taas mukaani freesaantuneen naaman lisäksi vaikka mitä pikkuvinkkejä kauneuden saralta, joita lypsän aina innoissani ammattilaisen pakeille päästessäni. Mikäli kiinnostuit hoidosta, kysy lisää juuri sinun ihollesi sopivasta Exuviance-hoidosta EL Salongista; vastaavien hoitojen hinnat lähtevät vajaasta sadasta eurosta, mikä on mielestäni todella kohtuullinen hinta näin kokonaisvaltaisesta hoidosta laadukkaan sarjan tuotteilla.

P.S. Jos Exun tuotteet kiinnostavat, lue mietteitäni sarjan ihanasta entsyymikuorinnasta täältä!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa. 

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)