-->

Harmaa kotigeelilakkaus

May 7, 2015

Hellurei, te ihanaiset! Hei kuulkaa, ette tiedäkään kuinka mun sydäntä lämmittivät kaikki ne huolella kirjoitetut ja pitkät kommentit, joita moni teistä oli jättänyt kahteen edelliseen postaukseen. Kiitos, ja miljoona sydäntä tähän! Tätä oli ikävä; ajatustenvaihto kanssanne on aivan ehdottomasti tämän homman suola, ja taputtelenkin täällä nyt itseäni olalle siksi, että viitsin avata suuni kerrankin. Nyt kun sain teidät provosoitua avaamaan leipäläpenne, toivon totisesti saman menon jatkuvan, vaikka tässä hyvää vauhtia posotellaankin kohti kesää, ja kuukausia, jolloin tietokoneella istuminen jää aina (onneksi) kakkoseksi uimiselle, ulkona riekkumiselle tai jätskin syönnille.

Tänään liikutaan kepeämällä asialla ja fiilistellään näitä kuvien geelilakattuja kynsiä, jotka porskuttavat vielä tänäänkin täysin virheettöminä, vaikka lakkauksesta on kulunut jo kokonaista kuusi päivää. Tutustuin *Kagan geelilakkoihin viime syksyn kauneusmessuilla, ja ostinkin niitä kotiin kokeiltavaksi pari sävyä, joista tuon toisen, kauniin punaisen näet tässä ekassa postauksessa. Kagan lakat ovat mielestäni täydellisiä kotikäyttöön: helppoja levittää juoksevan koostumuksensa ansiosta, kestäviä, ja mikä tärkeintä, varsin edullisia hankkia. Yhden sävyn hinta on Cesarssilla vajaat 12 euroa, ja sävyvalikoima on hurja, yli sadan lakan värisuora vetää hiljaiseksi ja aiheuttaa akuuttia himoa hankkia heti vähintään kymmenen putiloa odottamaan testausta!


Nyt kun sain taas pitkästä aikaa geelilakattua kynteni, vakuutuin taas siitä miten nopsaa ja helppoa se olikaan, ja tästä rohkaistuneena pistin uuden tilauksen menemään Cesarssille, mielessäni tuleva kesä, joten arvatenkin ostoskoriin päätyi mustan ja valkoisen (perusranskista varten!) lisäksi ihania karkkivärejä. Lakkauksen tekemiseen alusta loppuun asti meni ainoastaan nelisenkymmentä minuuttia, mikä on aika kohtuullinen aika siihen nähden, että kynnet pysyvät upeina sen parisen viikkoa. Siinä kohtaa kun kasvuraja alkaa olla liian häiritsevä, tai päädyt lohkeavat, muhittelen nämä harmaat pois foliotupoissa ja teen uuden lakkauksen varmaankin jollain ihanan kirkkaalla kevätsävyllä!

Oletteko te kokeilleet geelilakkausta koskaan?

*Lakasta saatu alennus blogin kautta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Harmaat lakat on kyllä tosi ihania! Ennen en oikeen ymmärtäny niiden päälle, mutta nykyään ne on <3 Ailahteleva on naisen mieli :) Mietin just, että tilaankin sulta geelilakkausksen seuraavilla päivätreffeillä, mutta sitten luin tuon 40min... ei varmasti onnistu meidän hyperaktiivisten mini-ihmisten kanssa :D

    ReplyDelete
  2. Tän postauksen kommenttiboksi onkin mitä parhain paikka tulla tunnustamaan, että mä - maailman pahin kosmetiikkahamsteri - en omista yhtäkään kynsilakkaa. Siis en yhtäkään. Nolla kappaletta!

    Nyt sain taas innostuspiikin ja otin tavoitteekseni kohdistaa tän hetkistä stressiä johonkin muuhun kuin kynsiini (joo, hyi, tiedän...), jotta mäkin voisin kokeilla tollasta kivaa geelilakkaa!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)