-->

Jump

May 28, 2015

Ihanan aurinkoisen torstain kunniaksi laitetaan näytille Karkin jokunen viikko taapäin ottamat asukuvat, joissa on tällä kertaa vähän erilaista fiilistä. Rakensin koko asun sporttiteeman ympärille, minkä halusin näkyvän myös kuvissa. Tässä onnistuttiin mun mielestä mahtavasti, ja tykkäsin etenkin siitä, että jo asukuvissa niin totaalisen puhkikulutettu Tuomiokirkko näytti meille uuden nurkan itsestään.

Karkki totesi heti tuon puuteribeigen neulemekon nähtyään sen olevan aika epätyypillinen vaate mun päälle, mutta yhdistettyäni tuon kovin naisellisen ja herkän vaatteen vähän kovempiin ja sporttisempiin elementteihin, tuli asusta jälleen ihan oman oloinen. Harmaan baseball-pusakan pelastin lähi-Seppälän loppuunmyynnistä pikkupoikien puolelta, ja se istuu ilokseni kuin nakutettu. Kolmellatoista eurolla mukaan lähtenyt pusakka oli juuri sellainen, mitä olin jo jokusen tovin haikaillutkin; rento, neutraalin värinen ja todella simppeli. Niken kiilakorkolenkkarit eivät puolestaan petä koskaan; ne tuovat ryhtiä olemukseen seitsemän sentin korolla, mutta asun sporttinen fiilis ei kärsi sitten tippaakaan. Sporttisen ja rennon asun viimeistelivät Reiskan mustat pilotit ja rouhea niittiranneke.

Toiseen ranteeseen sujautin tuona päivänä ensimmäistä kertaa jotain uutta, mustaa ja muhkeaa, nimittäin upean Michael Korsin kellon, jonka sain valita itselleni blogiyhteistyön merkeissä. Miesten malliston puolelta (kuinkas muutenkaan!) löytynyt massiivinen möhkäle vei heti sydämeni pehmeän silikonisen rannekkeensa, hopeisten yksityiskohtiensa ja graafisen krono-kellotaulunsa vuoksi. Musta muhku onkin päässyt ulkoilemaan ranteessani jo monesti, ja se tuo ihanaa vaihtelua metallirannekkeisen luottokelloni - joka on muuten sekin miesten malli - rinnalle. Kellon sporttinen design saa kivaa tvistiä metalliyksityiskohdista, ja kellotaulun selkeyden vuoksi sitä ei tarvitse tihrustaa kiirehtiessäni lasten kanssa tukka putkella paikasta A paikkaan B, mii laiks! Tämä malli ja muutkin herra Korsin tiukut ovat saatavilla Kultajousista kautta maan, mutta pääset ihailemaan malleja myös heidän nettikauppansa puolella.


neulemekko SECONDHAND | pusakka SEPPÄLÄ | lenkkarit NIKE | laukku BALENCIAGA | niittiranneke BALENCIAGA | *kello MICHAEL KORS | aurinkolasit RAYBAN


*gifted


Kuvat: Karoliina /Valoon

P.S. Sisäpiiritietoa kyseisistä asukuvauksista: hyppykuva saatiin onnistumaan ehkä noin neljänkymmenen epäonnistuneen otoksen jälkeen, keksittyäni kääntää kasvoni kohti seinää. Kokeilkaapa huviksenne joskus pitää nassukka peruslukemilla hypätessänne samalla oikein korkealle ilmaan, toisen huudettua "hep". On vaikeaa; näytin lähes jokaisessa ruudussa maaniselta ja Karkkia nauratti.

EN | Had a blast shooting these pics with the lovely Karoliina! Have you any idea how hard it is to jump up again and again and try to look normal while doing it? Very hard, I looked like an idiot in almost all of the shots, haha, until I realised I should turn my head towards the wall. The watch is new byt the way and I simply adore it!

Ja hop hop, vielä ehtii osallistumaan Crestin hampaidenvalkaisuliuskojen arvontaan!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteistyössä: Perkko Oy

6 comments:

 1. Okei, pitää siis tästä lähtien katsoa myös pikkupoikien osasto läpi, vitsi mitä löytöjä sä aina onnistut tekemään ilmeisesti milloin mistäkin! :) Ihanat kuvat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo ehdottomasti! Mä oon ennen ratsannut vaan pikkumimmien osaston, kun siellä menee 170 koko päälle ihan hyvin, mutta toi pusakka on siis poikien koko 154, hahaha... :D Ja kundeille tehdään aina niin makeita juttuja muutenkin, että mä luulen et mut löytää jatkossa sieltä, lol. ;)

   Delete
 2. Mahtavaa työtä ootte taas tehny, ihania kuvia!!! :) :) Ja hei pikkupoikien osasto :D en toivu! Näköjään voi tehdä löytöjä erittäin yllättävistä paikoista. Eipä oo aikaisemmin käynyt mielessä kyseinen vaateosasto..

  ReplyDelete
 3. Kiitti, su on sit meidän vuoro. ;) Muahaha, no en ois susta uskonutkaan, et siellä hiipparoisit ostoksilla, haha... :D Mä oon aina ollut sitä mieltä, että kunhan on vähän mielikuvitusta, niin melkein mistä vaan voi tehdä hyviä löytöjä. Esim. halpamarketit, kippikset ja no nyt viimeisimpänä sit toi pikkukundien osasto. :P

  ReplyDelete
 4. Ihana värimaailma näissä kuvissa ja samoin asussa! <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)