-->

Kesäparvekkeella

May 27, 2015

Aurinko porotti eteläparvekkeellemme niin ihanasti iltapäivällä, että jäimme kuopuksen kanssa sinne sylittelemään toviksi, esikoisen vielä vedellessä hirsiä omassa sängyssään. Hankin parvekkeelle pitkästä aikaa jotain uutta käydessämme viikko takaperin Ikeassa, nimittäin simppelit valkoiset päiväpeitteet peittämään kahden parvekkeella asustavan rottinkisohvan karmeita alkuperäisiä tyynyjä. Niissä ei sinänsä ole sen kummempaa vikaa kuin auringon niihin polttamat läikät, jotka peittyvätkin mitä loistavimmin noilla päiväpeitteillä, joiden rento vohvelipinta sopii kuin nakutettu parvekkeemme simppeliin ja merihenkiseen tunnelmaan.
Valkoiset sohvanpäälliset myös suurensivat tilaa huomattavasti verrattuna aiempiin kuvioituihin päällisiin, ja nyt nuo yksinkertaiset tyynynpäällisetkin pääsevät kauniisti oikeuksiinsa, kun tausta on yhteneväinen - vielä viime kesänä sohvien päälliset olivat erilaiset. Lasipöytää koristaa kaksi kirppislöytönä meille päätynyttä myrskylyhtyä, ja lasipöydän alla odottaa vino pino vanhoja sisustuslehtiä lukijaansa. Milloinkohan sitä ehtisi ihan aikuisten oikeasti istahtaa alas kylmä juoma kädessään ja selailla yhtä niistä vailla kiirettä mihinkään? Siinäpä yksi oiva tavoite tulevalle kesälle!
Pieni kuvausassistenttini päätyi itsekin yhteen kuvaan, hänelle tuli tietysti kova kiire asettelemaan aina sitä asiaa uuteen uskoon, mihin äiti oli juuri koskenut. Liikuttavaa, ja myös todella raivostuttavaa; elämme taas sitä vaihetta kun kaikki noin metrin korkeudella ja sitä alempana olevat pinnat ja tasot on tyhjättävä tavarasta, tai pieni tulee ja tekee sen puolestasi vähemmän varovasti... Jep, vaihe tietty taas tämäkin, eikä onneksi sieltä pahimmasta päästä edes, hehe. Sisustamaan pääsee taas sitten ensi kesänä, kaksivuotiaita kun ei enää sisustuslehtien syöminen kiinnosta onneksi yhtään niin paljon kuin yksivuotiaita.

EN | Got some new summer stuff for our balcony about a week ago from Ikea and had to take a couple of pictures of it in the beautiful sunshine. Notice my wee assistant there, isn't she just adorable? 

Oletko sinä jo aloittanut pihan tai parvekkeen laittamisen kesäkuntoon? P.S. Vielä kaksi päivää Crestin hampaidenvalkaisuliuskojen arvonnan loppumiseen!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Tulipa tuosta lopusta mieleen, että meidän 2v on ykskaks alkanut puremaan kaikkea, huonekaluja, lelujaan, yms. Häh? Mutta ei kyllä sisustuslehtiä, totta. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, outoa! :D Eihän noista pikkutyypeistä koskaan tosin tiedä, mitä hullutuksia keksivät. ;)

   Delete
 2. Tosi kivan näköistä ja ihana pikkuinen :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)