-->

SVIIBIT

May 15, 2015

Keskiviikkoilta ennen eilistä pyhää poikkesi tavallisesta oikeastaan aika paljonkin, hurautin nimittäin kesäisen räikeässä asussa kohti Helsingin keskustaa, ja Sokos Hotel Vaakunan sviittiä. S oli valmistellut sinne oikean tropiikin palmuineen, lei-kukkaseppeleineen, kesäisine juomineen ja neonvärisine bilevaloineen päivineen.

Meitä seitsemää vierasta viihdyttivät näppärän dj Matin lisäksi myös hotellin ravintolapäällikkö, joka opasti meidät ystävällisesti boolinteon saloihin. Herkullista tarjottavaa oli joka sormelle, ja ahdettuamme ensin napamme pullolleen mitä ihanimpia grilliherkkuja, närkimme päälle vielä herkullisien Hula-patukoiden lisäksi suussasulavan raikkaita Kakkugallerian juustokakkuja. Juomaa olisi riittänyt puolelle komppanialle, mutta itse tyydyin nauttimaan ainoastaan yhden Bacardi Breezerin ja maistelemaan hieman Norexin ihanaa Footmark-valkkaria.

Kuten kuvista saattaa huomata, oli sviitin kolmeen huoneeseen luotu tunnelmavaloilla aikamoisen erikoiset värimaailmat, yhden huoneen valaistuksen ollessa keltainen, toisen turkoosinsininen ja kolmannen liila. Etenkin liilan huoneen valot vääristivät vaatteidemme värejä auringon laskettua ja illan pimetessä ikkunoiden takaa niin, että mun mukana ollut sitruunankeltainen laukku oli muun muassa muuttunut täysin oranssiksi, haha...

Kirsikkana kakun päällä olivat ihanat tuotepussukat, joiden uumeniin S oli sujauttanut vaikka mitä herkkuja muun muassa Lumenelta, The Body Shopilta, Ellokselta ja Zeropointilta. Illan ehdoton hitti olivat mun mielestä Ribellan nyt niin pop olevat siirtokuvatatuoinnit, joita leikkelimme ja liimailimme käsiimme teini-ikäisten likkojen innolla!

Lahjapussukan parasta antia olivat ehdottomasti The Body Shopin aivan huikean herkulliselta tuoksuvat Virgin Mojito -kausisarjan vartalotuotteet, joita olenkin jo kerennyt hölvätä iholleni suihkun jälkeen suht reilusti. Ja kun sanon suht reilusti, tarkoitan oikeastaan että melkein uin niissä, niin ihanilta ne tuoksuvat. Olenkin jo ehtinyt kehittää itselleni akuutin hätätilan sen päivän varalle kun nuo loppuvat, kausituotteita kun ei ole saatavilla enää lisää tietyn pisteen jälkeen, kääk. Teenkin varppina blogiin vielä tarkemman jutun tästä The Body Shopin uudesta lempparisetistäni, joten pysykäähän kuulolla, tai vielä parempi, menkäähän nuuhkuttelemaan näitä herkkuja lähimpään myymälään.

Partner in crime, Stella
Nyt asettaudun pian sohvan nurkkaan odottamaan illan Solsidan-maratonin alkua, siinä on kyllä yksi hauskimmista sarjoista ikinä; samaan pakettiin on mahdutettu loistavien henkilöhahmojen lisäksi timanttista huumoria, sarkasmia ja vielä vertaistukeakin huumorin muodossa meille ruuhkavuosiaan eläville, gotta love it! Loppuun kiitän vielä etenkin S:ää ja muita vieraita eri onnistuneista kemuista, tällaiset breikit arjen keskellä ovat niin suurta luksusta, että niiden jälkeen jaksaa taas pusertaa muutamat perusmaanantait läpi kiitettävin arvosanoin.

Mahtista viikkaria teille kaikille, kuullaan pian uuden arvonnan tiimoilta.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

  1. Ihana postaus :)) Kiitos tuhannesti. Oli kiva taas nähdä ja toivottavasti pian uudestaan :)). Superkivoja kuvia sait otettua <3

    ReplyDelete
  2. Oi joi, vähänkö ihanan oloiset sviibit! <3

    ReplyDelete
  3. Upeita kuvia olet saanut ikuistettua ! Oli kyllä huippu ilta ! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)