-->

Vatsan ihon kiinteytys radiofrekvenssillä

May 18, 2015

Tämän postauksen julkaisu on pyörinyt mielessäni enemmän tai vähemmän viimeisen vuoden aikana, ja nyt painettuani hetki sitten julkaise-nappulaa, ei karun masukuvani julkaiseminen interwebsien ihmeelliseen maailmaan tunnu oikeastaan sen ihmeellisemmältä kuin minkä tahansa muunkaan postauksen jakaminen.

Aloitetaanpa ihan alusta, ja palataan ajassa viime kevääseen, jolloin masussa asusti vielä kovasti möyrivä miniskuukkeli. Tämä pieni ihmisenalku oli kaikella rakkaudella venyttänyt mun vielä ensimmäisenkin raskauden jäljiltä löysän masunahan entistäkin piukemmalle, ja tiesin toisen kerrostalon kokoisen vauvamasun tarkoittavan sitä, että etenkin alavatsan iho tulisi mitä todennäköisimmin jäämään pysyvästi taikinamaiseksi hötöksi. Aloin jo loppuraskaudesta etsimään tietoa ihon kiinteytyksestä, sillä en missään nimessä aikonut tyytyä elämään surullisesti roikkuvan masunahan kanssa, jos asiaan vain suinkin olisi tarjolla apukeinoja. Löysin pienen googlettelun jälkeen paljon mielenkiintoista tietoa radiofrekvenssihoidosta, ja viimeistään rohkaisevat kuvat sillä saaduista tuloksista kannustivat mua olemaan yhteydessä Nannicin maahantuojaan, Teaan, jonka kanssa aloimme tuolloin vuosi sitten suunnittelemaan hoito-ohjelmaa vatsaani varten, joka toteutettaisiin imetyksen alkaessa lähentyä loppuaan.

Tea on ollut tämän edelleen jatkuvan projektin mastermind ja takapiru, jota ilman mun masu olisi aika karmivassa kunnossa, ja mieli maassa. Mä en voi sanoin kuvailla sitä kiitollisuutta, jota tunnen tätä mukavaa ja ah niin avuliasta naista kohtaan, Tea on muun muassa tehnyt mulle pari hoitoa täällä meidän kotona, eli raahannut kaikki siihen tarvittavat vehkeet tänne Porvoosta, jotta saisimme pidettyä hoito-ohjelman aikataulusta kiinni. Uskomatonta omistaumista asialle, sanon minä! Tealla on myös ihailtava motivaatio viedä kanssani tätä projektia eteenpäin, mitä tietysti arvostan hurjasti. Myös Ihoklinikka Derman Sannan tekemät kaksi hoitokertaa avasivat silmiäni niin radiofrekvenssihoidon kuin monen muunkin alan uutuuden ja salaisuuden suhteen, sen verran vankka tietotaito tällä rouvalla kauneuteen liittyvissä asioissa on. Sitäpaitsi en yhtään pane pahakseni hoitopöydällä makoilua, kun juttu luistaa samanhenkisessä seurassa vaikka kuinka.

Samalla saamme toitotettua tämän ihan aikuisten oikeasti toimivan hoidon tuloksia muidenkin tietoisuuteen, sillä radiofrekvenssihoito tuntuu täällä Suomessa olevan vielä äärimmäisen pienen piirin tiedossa, vaikka länsinaapurissa se on supersuosittu hoitomuoto - niin tyypillistä. Tämä on tosi harmi, sillä kuten kuvasta näkyy, hoidon tulokset ovat kiistämättömät.

Nannic-radiofrekvenssihoito, seitsemän hoitokertaa tehty.


Ennen-kuvassa näette mun masuparan vajaa kahdeksan kuukautta toisen synnytyksen jälkeen, eikä kuva ole kaunista katsottavaa. Napa on valahtanut pois paikoiltaan, mennyt vekeille ja navan alla oleva iho on kerrostunut poikittaisille laskoksille, koska elastisuus on tyystin kadonnut ihon venymisen vuoksi. Koko alavatsan iho on muutenkin niin löysää, että se laskostuu poimulle housujen yläreunan päälle. Ystäväni sanoja lainaten totean vatsani näyttävän äärimmäisen surulliselta ekassa kuvassa; kaikki roikkuu, ja navankin alaspäin suuntautuva ilme on kovin apea.

Toisessa kuvassa seitsemän hoitokerran jälkeen vatsan yleisilme on jo täysin erilainen; suurin osa navan alla olevan ihon poikittaisista rypyistä on hävinnyt, napa on reippaamman mallinen, navan yläpuolella olevan vanhat lävistysarvet ovat silinneet ja navan paikka on kaikeksi hämmästyksekseni noussut ylöspäin, lähemmäksi sen alkuperäistä paikkaa! Kuvia ei ole muokattu millään tapaa, josta kielinee pieni väriero, jonka voi huomata ihonsävystä ja housujen värierosta. Ainoastaan tausta on poistettu, jotta itse tulos pääsee paremmin fokukseen. Samaksi masuksi nämä tunnistaa lävistysarvista, ja navan oikealla puolella olevasta pienestä luomesta, jos jollain heräsi epäilys. Olen myös ilokseni huomannut radiofrekvenssihoidon paitsi kiinteyttävän ihoa ja siistivän arpia, polttavan rasvaa hyvinkin tehokkaasti, mikä tulee helposti ilmi vatsan muuttuneesta muodosta. Kyljissä olevat rasvakerrostumat ovat lähes hävinneet, ja mun korkealla sijaitsevat lantioluut näkyvät jo selvästi jälkeen-kuvassa. Tulosta ei myöskään voi laittaa painon tippumisen piikkiin, sillä kuvien välillä painoeroa on vain muutama hassu kilo, ja sitäpaitsi ilman hoitoja alavatsan iho roikkuisi vieläkin pahemmin, koska tuo pussukka olisi entistäkin tyhjempi rasvan hävittyä sen sisältä.

Tulokset ovat siis täysin kiistattomat ja hyvinkin näkyvät seitsemän hoitokerran jälkeen, joita ei ole edes tehty täysin ideaalitahdissa, flunssan ja aikatauluongelmien sekoitettua pakkaa parisen kertaa. Tean mukaan mun kudostyyppi ei ole sieltä helpoimmasta päästä hoidon tulosten kannalta, ja silti ero on noinkin näkyvä. Aloin itse huomata silmämääräisen eron vatsan ihossa neljän-viiden hoitokerran jälkeen, ja kuudennen hoitokerran jälkeen ero oli jo huima. Tarvittavien hoitokertojen määrään vaikuttaa siis luonnollisesti aina alueen ihon kunnon lisäksi kudostyyppi, ja sen kyky reagoida hoitoon. Tea sanookin nähneensä hoitojen tuloksena kaikkea väliltä "ihme on tapahtunut" ja "ero on hiuksenhieno". On myös tärkeää muistaa radiofrekvenssihoidon tulosten näkyvän kehossa viiveellä, hoitojen lopullinen tulos on nähtävissä vasta puolisen vuotta viimeisen hoitokerran jälkeen.

Hoidot suositellaan tekemään sarjana, mutta kunkin asiakkaan tilanne arvioidaan tietysti aina erikseen hoitolassa ammattilaisen kanssa. Hoidon tuloksissa suurta osaa näyttelee hoitoseerumi, joka valitaan aina hoidettavan ihoalueen mukaan, ja Nannic edustaakin paitsi radiofrekvenssilaitteiden, niin myös hoitotuotteiden puolesta alan terävintä kärkeä. Radiofrekvenssihoitoa tehdään siis myös muiden sarjojen tuotteilla, mutta oman vatsani tulokset on saavutettu nimenomaisesti Nannicin tuotteita ja laitteita yhdessä käyttäen. Hoito ei myöskään satu lainkaan, vaan tuntuu oikeastaan aika hauskalta, hoitopäästä tulevan lämmön vuoksi.

Mitä radiofrekvenssihoito sitten oikein on? Hoidon aikana hoidettavaa ihoaluetta käsitellään hoitopäällä, josta välittyvä elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja buustaa ihon omaa solutoimintaa. Hoitopäällä ajetaan ihoon erilaisia seerumeja, jotka valitaan vastaamaan toivottua hoitotulosta, oli kyseessä sitten arpien siloittelu, rasvanpoltto tai ihon kiinteytys. Mikroverenkierron vetreydyttyä myös ihon oma kollageenin- ja elastaanin tuotanto elpyy, ja kudos alkaa pikkuhiljaa tervehtymään. Radiofrekvenssihoidolla saadaan näkyviä tuloksia muun muassa venyneen ihon, selluliitin ja paikallisten rasvakertymien hoidossa, mutta siitä ovat saaneet apua myös aknesta ja pahoista arvista kärsineet. Hoitokohteina ovat myös couperosa, rypyt ja hyperpigmentaatio.

Vatsan alueen hoitotuloksista innostuneena otimme Tean kanssa projektiksi myös siloitella käsivarsieni ja reisien suuren painonpudotuksen myötä vanuneen ihon, ja käsien alue ei esimerkiksi vaatinut kuin kaksi varttitunnin hoitokertaa palautuakseen entiseen loistoonsa. Voittekin siis uskoa kuinka täpinöissäni olen saadessani toimia tämän huikeita tuloksia tuottavan hoitomuodon puolestapuhujana, etenkin kun tiedän monen lähipiirinikin mamman haaveilevan raskauksien kropalle tekeminen tepposten siloittelusta. Ja jos jollakin vielä synnyttämättömällä nuorella naisella tai muuten vain todella onnekkaalla sileämasuisella äidillä meni kahvipulla väärään kurkkuun mun masukuvaa katsoessa, niin hyvä, sillä valitettavan usein tuo ennen-kuva on hyvin lähellä todellisuutta parin raskauden jälkeen, ellei satu olemaan siunattu superiholla ja minipallomasuilla.

Kiinnostuneet löytävät asiasta reilusti lisätietoa Nannicin omien sivujen kautta, tai vaikka Facebookin puolelta, tästä linkistä pääset erimerkiksi kurkkimaan muiden hoitotuloskuvia, ja tästä etsimään lähimmän Nannic-radiofrekvenssihoitoja tekevän hoitolasi!

Ihoklinikka Derman mahtava Sanna lupasi HOME AT LAST:n lukijoille - 20% kaikista vartalon radiofrekvenssihoidoista, jotka tehdään heinäkuun 2015 loppuun mennessä. Mainitse siis hoitovarausta tehdessäsi HOME AT LAST, ja saat hoidon alennettuun hintaan. Varauksen voit tehdä numerosta 045 631 1993.

Mikäli teillä heräsi mitä tahansa kysyttävää asiasta, huudelkaa mulle, niin mä välitän sitten tarvittaessa kyssärit eteenpäin Tealle.

Yhteistyössä: Nannic ja Ihoklinikka Derma

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Wautsi! Aikamoinen muutos!!!! Kiva nähdä minkä näköinen on parin kuukauden kuluttua :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eiks vaan!?! :D Arvaa ootanko itse, etenkin kun huomaan hoidon tuloksen olevan parhaiten havaittavissa aina parisen viikkoa hoidon jälkeen. On jännä seurata kuvista ja peilistä, kuinka tuo pikkuhiljaa normalisoituu venymisrääkin jälkeen. :)

   Delete
 2. Uskomaton tulos kyllä! Ihanaa, että jaat tätä toimivan hoitomuodon ilosanomaa! <3 Mä en ollut kuullutkaan tästä radiofrekvenssihoidosta, ennen kun kerroit siitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Toimivaa juttua on aina kiva puffata, etenkin kun varmasti moni muukin mamma tai paljon laihduttanut kärsii samasta ongelmasta ja pohtii veitsen alle menoa. Tää on aika varteenotettava vaihtis sille, kuten jo juteltiin. :)

   Delete
 3. Valkoinen tähdikkiMay 19, 2015 at 10:34 AM

  Tiedätkös mitä. Sä olet varmaan yksi maailman rohkeimpia bloggaajia. Olen sitä mieltä, että jos joku hölmöläinen uskaltautuu kommentoimaan postaustasi negatiiviseen sävyyn, niin hävetköön! Mahtavaa viikon jatkoa sinulle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi että, tästä kommentista tuli niin hyvä mieli! <3 Tuota rohkeus-asiaa on moni jo sivunnut kertoessani tästä projektista, mutta mulla taitaa olla jo asia niin käsitelty mielessäni, etten itse osaa ajatella sitä noin enää. :) En siis usko mahdollisten negistelyiden hetkauttavan mihinkään suuntaan! :D


   Ja hei, kuppi on puoliks täynnä, tuo masu voisi olla sata kertaa karseammankin näköinen masujen koon ja 40 kg:n painonpudotuksen huomioiden, joten pidän itseäni vaan onnekkaana, että ylipäänsä saan tehdä näin upean yhteistyön blogin kautta! :)

   Delete
 4. Wooow, aika huikee muutos! :) Kivaa viikkoa, Toiva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin, olen innoissani tästä jutusta! :D

   Delete
 5. No on kyllä eroa, mä kyllä kannata tällaisia, jos ne tuovat itselle hyvän mielen ja parantavat siten elämän laatua. :) Mahdottomissa tapauksissa ymmärrän, että monille on sitten se leikkaus enää ainoa vaihtoehto, mutta loistavaa nähdä, että kevyemmillä konsteilla saadaan näin näkyviä tuloksia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kannatan myös ehdottomasti, ja vaikka leikkaustakin, jos se parantaa elämänlaatua. Monillehan se on pakkoleikkaus, että saadaan raskauksien pysyvästi erilleen venyttämät vatsalihakset ommeltua umpeen, ja samalla sitten poistetaan se ylimääräinen roikkuva iho, ja korjataan mahdolliset tyrät.

   On hullua ajatella että tällainen hoitomuoto on olemassa, eikä siitä tunnu Suomessa vielä tietävän juuri kukaan, paitsi ns. alan ihmiset!! :O :D

   Delete
 6. Hei vitsit mikä juttu!! Mun kaverilla on kans raskaus mahan kanssa palautumis ongelmia, ja mun on pakko kertoo tästä sille. Voin vaan kuvitella kuinka kaverin suu loksahtaa auki ja varmasn pääsee pieni itkukin. Millanen hinta tälläsellä lystillä sitten oikeen ois?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, tämä on ihan huikea hoitomuoto! Voi raukkaa, niin tiedän miltä hänestä mahtaa tuntua... :/ Kerro ihmeessä, sen takia mä tähän hommaan lähdinkin, että muutkin saisivat apua samaan ongelmaan! Tuolla Ihoklinikka Dermassa näyttäisi olevan vartalohoidot radiofrekvenssillä alkaen 150 e/kerta, jos oikein ymmärsin, ja nyt siis Sanna on tarjonnut näistä vartalohoidoista sen -20 % mun blogin lukijoille heinäkuun loppuun asti.

   Vinkkaa siis ihmeessä kaverillesi, että hänkin edes kokeilee tätä hoitoa! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)