-->

Army green vest

Jun 27, 2015

Kaivelin vielä julkaisemattomien asukuvien kansiosta esiin nämä sinne melkein unohtuneet ruudut yli kuukauden takaa, päivältä jolloin piipahdimme koko perheen kanssa juhlistamassa ystäväperheen kuopuksen ensimmäisiä syntsiä.Kiskoin päälleni lähtiessä kyseenalaisen vaatekappaleen, eli valkoiset pillifarkut, jotka leventävät mallinsa ja värinsä vuoksi käyttäjänsä pepeä. Yhdistin ne kepeään valkoiseen toppiin ja mustaan nahkarotsiin, jonka päälle heitin vielä metsänvihreän liivin. Alma käsivarrelle keikkumaan ja jalkaan kuvissa ruohoon uponneet avokkaat, ja asu oli valmis. Asu oli mun mielestä hauska yhdistelmä siistejä ja rentoja elementtejä, jotka silti sopivat hyvin yhteen. Erityisesti mua puhutteli nahkatakin ja liivin kimppa, ja perusvärit nyt tietysti toimivat aina keskenänsä.

Tokan kuvan masupömpöstä huolimatta mulla ei ole kertoa teille vauvauutisia, vaan syytän hieman pyöreämmästä sivuprofiilista kuvaushetkellä riehunutta tuulta...


*farkut KAPPAHL | nahkatakki EBAY | *liivi H&M |*laukku LOUIS VUITTON | *toppi H&M | koru EBAY | aurinkolasit RAYBAN

*secondhand

Pää on niin tyhjä näin päivän päätteeksi, etten keksi tämän tähdellisempää sanottavaa asusta, tai oikeastaan mistään muustakaan. Juoksin nimittäin heti aamusta ratsaamaan lähikauppakeskuksen alet, ja yllätyin iloisesti huomatessani melkein kaikkien muiden olevan ulkona nauttimassa kauniista päivästä. Palasin kotiin aikamoisten kassien kanssa, ja olen ihan mega tyytyväinen ostoksiini, joita tullaan varmasti näkemään asukuvissa kesän mittaan. Iltapäivän ja illan vietimme tiukasti puistoillen likkojen kanssa, ja jaksoinpa jopa tehdä kilttinä tyttönä ulkotreeninkin samalla reissulla.

Nyt keittiön pöydällä odottaa irttarikippo, jonka kimppuun meinaan syöksyä ihan just. Vuorossa on siis leffailta ukkelin kanssa, enkä tällä hetkellä voi kuvitella mitään sen mieluisampaa! Ihanaa lauantaita teille muillekin, kuullaan taas.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Toi laukku on niin upean näköinen.

  ReplyDelete
 2. Ihan mahtava kokonaisuus. Valkoinen ja musta, aina niin kauniit yhdessä :)

  ReplyDelete
 3. Niin upea toi laukku. <3 Eksyin tänne blogiin lilis blogin kautta ja tähän blogiin pitää kyllä tutustua ihan ajan kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään siitä ja paljon. :D No hei kiva kun tulit, ja vielä kivampaa jos jäät seurailemaan! :) Tervetuloa mukaan.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)