-->

Denim rocks

Jun 12, 2015

Houkuttelin taas Tean kameran taakse käydessäni jälleen Porvoon suunnalla alkuviikosta radiofrekvenssihoidon merkeissä. Nyt toisella kerralla hänellä alkoi homma jo selkeästi sujua; kuvaajalta sateli ohjeita asennon suhteen, ja kuvakulmia mallailtiin pitkään ja hartaasti. Tuli taas mielestäni tosi kiva kuvasetti tästä arkisesta asusta. 
Päivän oltua suht lämmin kiskoin reteästi päälleni hihattoman ja kapoisen maksimekon, jonka lisäksi asuun kuului farkkurotsi, ihanaakin ihanammat Adidaksen Superstarit, ja siniset pellelasit. Uskollinen ystäväni Bal toimitti laukun virkaa; olen tuohon mustaan kaunottareen edelleen yhtä ihastunut kuin ostohetkelläkin. 

Tean kanssa synkkaa niin hyvin, että hän uskalsi antaa kritiikkiä aurinkolasivalinnastani, edelliset lasit olivat kuulemma olleet kivammat, haha! Mies lienee hänen kanssa aivan samaa mieltä, ovathan nuo suuret ja pyöreät kakkulat suht hupaisat, mutta mun mielestä välillä pitää vähän hassutella, ettei mene liian vakavaksi homma. 
Mua hymyilyttää ajatellessani tulevaa viikonloppua: esikoinen lähtee vanhempini ja enonsa ja tätinsä kanssa saareen viikonlopun viettoon, ja kun kuopuskin yökyläilee anoppilassa lauantaista sunnuntaihin, on mulle ja miehelle tiedossa harvinaista herkkua, eli sitä kuuluisaa laatuaikaa. Päätettiin käyttää se hyvin, joten huomenna nokka kohti Helsingin keskustaa, missä illaksi on luvassa kivaa ohjelmaa, ja päivän päätteeksi silmänsä saa ummistaa rapsakoissa hotellilakanoissa, parasta!


*maksimekko GINA TRICOT | *lenkkarit ADIDAS | laukku BALENCIAGA | *farkkutakki H&M | rannekorut BESO HELSINKI ja SYSTER P | aurinkolasit ZEROUV

*secondhand


Nyt nautin hetken omasta ajastani tässä sohvalla likkojen uinuessa, ja kohta suuntaankin jo pakkaamaan esikoisen reissuväskyn, niin liikuttavaa. Viikon päästä pääsen jo itsekin sinne saareen, ja siitä se kesä sitten toden teolla vasta alkaakin. 

Peukku ylös vai alas laseille? Nautinnollista viikonloppua myös teille, kuulemiin!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa. 

6 comments:

 1. Ooh, kahdestaan hotelliin! Kuulostaa niin ihanalta :) Nauttikaa! Ja taidat jo tietää mitä mieltä mä olen noista kakkuloista.. ;) Mutta asusta tykkään muuten tosi paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sitä se olikin, tuntui ihan lomalta, vaikka oltiin poissa vain yks yö! :) Haha, joo tiedän, ei ole klassisesta tykkäävän makuun nämä pokat. :D Kiitti. Miten vointi? <3

   Delete
 2. Oi upeat kuvat ja kaunis kokonaisuuskin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Tealla alkaa jo olla homma hallussa. ;)

   Delete
 3. Peukutan lasien puolesta. Muutenkin tykkään jotenkin tosi paljon tästä rennosta kokonaisuudesta. :)

  www.ellit.fi/beautybox

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Mustakin ne on ihan hauskat, vaikkeivat ehkä sitä ominta tyyliäni. Välillä pitää mennä sen mukavuusalueen ulkopuolellekin katselemaan maailmaa. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)