-->

Ferrari

Jun 10, 2015

Me ristittiin tämä kuvasarja Karkin kanssa Ferrariksi viimeisen kuvan mukaan. Sen intensiivinen punainen väri toi mieleen tuon legendaarisen vauhtihirmun niin elävästi, että kuvia katsoessaan saattaa melkein haistaa bensan katkun ja tuntea katupölyn narskuvan hampaiden välissä.Kuten sanonta kuuluu, vähemmän on enemmän, ja tällä kertaa settiin kuuluu vain neljä kuvaa, jotka ovatkin sitten mielestäni sitäkin upeammat. Asu on simppeli: valkoinen nirunarutoppi, risaiset bf-farkut, tulenpunainen bleiseri ja statement-korot. Musta klassikkolaukku sitoo kokonaisuuden kivasti yhteen, ja ryhdistää valkoisen ja punaisen yhdistelmän.*bleiseri H&M | toppi BIKBOK | farkut SEPPÄLÄ | laukku CHANEL | kengät MICHAEL KORS | aurinkolasit RAYBAN

*secondhand


Kuvat: Karoliina /Valoon

Ja hei tosiaan, Crestin valkaisuliuskat on nyt arvottu, ja voittajaksi paljastui anonyymisti kommentoinut leevilotta. Olen lähettänyt voittajalle s-postia, onnea hänelle, ja kiitos teille muille arvontaan osallistumisesta! Jos tällä kertaa ei tärpännyt, kehoitan kokeilemaan onneanne perjantaihin asti pyörivässä tuoksuarvonnassa täällä.

EN | Ferrari red blazer with some basics this time. Loved the outfit and the pics. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa. 

8 comments:

 1. Tykkään tästä asusta tosi paljon <3 Upea kokonaisuus! Ja niin hyvät kuvat jälleen, taitava Karkki :)

  ReplyDelete
 2. Ihana asu! Itsellänikin löytyy punainen jakku, vaan miten en osaa sitä käyttää... Taisin saada inspiksen kuvistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Marjukka! Punainen bleiska ei ehkä ole sieltä helpoimmasta päästä yhdistää, mutta just perusvaatteiden ja etenkin farkun kanssa menee musta todella hyvin. :) Oi, kiva kuulla! Asukuvia odotellessa siis. ;)

   Delete
 3. On kyllä magee asu ja kunnon asennekorot ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitti, Rosita. Korot on tosiaan aika räyhäkkäät, mutta silti niin selkeät muotoilultaan, että menevät melkein kaiken kanssa. :)

   Delete
 4. Ihanat värit! Olen innoittamanasi kolunnut kirppareita, tyhjin käsin. Ei mitään ja jos jotain kivaa näkyy, on väärää kokoa. HMPH! :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, katja! Perusvärit menevät kyllä helposti kimppaan, ja jotenkin ryhdistävät toisiaan. No hitsin pimpulat, sulla on sit vaan ollut huono munkki. Jätä joku henkinen lahjus kirppisjumalille ja rukoile parempaa onnea seuraavalle kerralle? Kyllä se siitä, harjoitus tekee siinäkin hommassa mestarin! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)