-->

Miniloma Helsingissä

Jun 17, 2015

Ollaan likkojen kanssa oltu viime päivät jossain ihmeen flunssassa, vai liekö tämä sittenkin allergiasta johtuvaa, tiedä häntä. Koko alkuviikko on kyllä menty sellaista matalalentoa taas, että oksat pois, pienemmän tehdessä lisää hampaita ja potiessa samalla eroahdistusta minusta. Kun tähän lisää vielä uhmaikäisen ja pikkusysteristään mustasukkaisen isosiskon, on soppa valmis. Välillä sitä meinaa ihan läkähtyä tämän lapsarjen alle, niin rankkaa homma hetkittäin on. Pitää vain yrittää suorittaa päivä aamusta iltaan ja yrittää ladata akut mahdollisimman täyteen sitten niiden illan muutamien rauhallisten tuntien aikana. Elleivät lapset sitten tietysti jostain syystä heräile sinäkin aikana toistuvasti, jolloin se omaksi ajaksi tarkoitettu pieni ja elintärkeä pätkä valuukin sormien välistä hukkaan, kuten eilen. Rivien välistä, hehe, voinee siis lukea että äiti on nyt vähän väsynyt... Onneksi lähdetään koko porukka juhannukseksi saareen, missä esikoinen saa kirmata vaarin kanssa touhuissaan ja ehkä mullekin sitten siunaantuu johonkin väliin pieni hetki omaa aikaa!

Onneksi arkea sentään välillä rikkovat ihanat jutut, ja viime viikonloppu oli just sellainen. Esikoinen oli saaressa isovanhempien huomassa ja kuopuskin meni lauantaista sunnuntaihin yökylään anoppilaan, joten me varattiin miehen kanssa huone Scandic Parkista ja suunnattiin Helsinkiin viettämään laatuaikaa aikuisten kesken.

Viime hetkellä tehty hotellivalinta osoittautui varsin onnistuneeksi, sillä keskeisellä sijainnilla siunattu ja viime yöpymisemme vuonna 2010 jälkeen täysin remontoitu Park ei pettänyt tälläkään kertaa. Vuosikymmenen alussa sen sisustus oli vielä hyvinkin massaan sulautuva ja mielikuvitukseton, mutta tällä kertaa yllätyimme iloisesti siitä, että huoneet ja hotellin yleiset tilat oltiin laitettu uusiksi kekseliäisyyttä unohtamatta. Uudesta ilmeestä löytyi jopa selkeitä viittauksia tämän hetkisiin sisustustrendeihin, kuten kultaisiin yksityiskohtiin muuten harmonisessa värimaailmassa.

Meidän perushuone kahdelle hengelle oli sisustettu harmaan ja vihreän sävyin, jotka tekivät fiiliksestä ihanan rauhallisen. Olin niin äärimmäisen yllättynyt siitä selkeästä panostuksesta, mikä sisustuksen uusimiseen oltiin laitettu, että jäin pitkäksi aikaa ihmettelemään huoneen yksityiskohtia, jotka tallensin myös kuviin. Kuvasaldo jäi hieman surkeaksi, koska mulla oli mukana vain yksi, asukuviin tarkoitettu linssi, joka ei todellakaan sovellu ahtaissa sisätiloissa kuvaamiseen. Mutta eniveis, tässäpä tunnelmakuvat huoneestamme, olkaa hyvät. Hotellin muita tiloja en tällä kertaa jaksanut kuvailla, vaikka niistäkin olisi löytynyt kivoja detaljeja, mulla oli nimittäin tärkeämpääkin tekemistä, eli nauttia rakkaan mieheni seurasta.

Nyt miniskuukkelien painuttua nukkumaan, otan ilon irti rauhallisesta hetkestä ja painun sohvalle rötköttämään. Ja hei muuten, muissa blogeissa onkin jo ollut kesäpostaustahdista puhetta, eli HOME AT LAST saattaa myös hiljentyä ajoittain muutamaksi päiväksi, kirmatessani kesälaitumilla heinä huulessani. Ei sillä että ketään muutakaan kiinnostaisi istuskella kauniina päivinä sisällä valoisaa ruutua tuijottamassa, joten luulen tämän kesäpätkän tästä rullailevan ohi ihan mainioissa tunnelmissa niin itseni kuin teidän lukijoidenkin osalta. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Valkoinen tähdikkiJune 17, 2015 at 2:16 PM

  Ihanalta irtiotolta kuulosti! Oikein rentouttavaa juhannusta sinulle ja miksei koko perheellesikin - toivotaan, että se aurinkokin pilkistäisi pilven takaa (edes satunnaisesti, heh). Meilläkin on luvassa perinteinen mökkijuhannus eikä se ihan täytä odotuksia, jos joudumme värjöttelemään sisällä kaiken aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sitä se just olikin, hyvin tarpeeseen tuli. :D Kiitos, sitä samaa sulle, olis se aurinko kyllä aika kiva, tai toivotaan nyt edes ettei sataisi! ;)

   Delete
 2. Ah, oon niin kateellinen teidän minilomasta! Onneks saitte vähän levätä kahdestaan ennen tän viikon haastavaa kotielämää. Tsemppiä sinne! Jotenkin muuten niin liikkis toi lamppu-kuva, näkyy kun mies rentoutuu ja pötköttelee sängyllä ja sinä ahkerana bloggaajana oot kuvaushommissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä ihana piristys sekopäisen arjen keskelle! :) Haha, katoin itse samaa, siinä hän iisailee ja mä pompin sängyllä kamera kädessä... :D

   Delete
 3. Kivan näköinen hotla! Oikein mukavaa (ja toivottavasti lämmintä) juhannusta sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, uusi ilme oli tosi fressi. :) Sitä samaa sinne, kiitos! :)

   Delete
 4. Onpa upeita yksityiskohtia tosiaan! Pikkulapsiarki on yhdenkin kanssa välillä uuvuttavaa - koko ajan saat painaa täysillä, ei tule breikkejä, ei välttämättä edes yöllä. Siinä uupuu. Joten tsemppiä ja oikein hyvää juhannusta! Mulla ei ole vielä postaustahti hiipunut, kun vettä tulee joka päivä, mutta ehkä heinäkuussa...!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, tätä pikkulapsiaikaa ei todellakaan tule ikävä sitten yhtään! Suurimman osan ajasta sitä vaan toivoisi voivansa pikakelata eteenpäin muutaman vuoden, että osaisivat jo itse nuo perushommat hoitaa, eivätkä olisi koko aikaa toistensa ja mun kimpussa. ;D Toivotaan parempia kelejä koko maahan, kivaa jussia ja sinne myös jaksamista tiukkaan arkeen! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)