-->

Sequins at sunset

Jun 24, 2015

Kesäiltojen auringonvalo on jotain aivan äärettömän upeaa; se kultaa matkallaan kaiken koskettamansa utuiseksi ja pehmentää kovat kulmat kauniiksi katsoa. Nyt katsoessani ikkunasta ulos näen vain tummia pilviä sateen lomasta, joten muistelen mieluummin hetken ajan sitä iltaa, kun aurinko lämmitti laskiessaan koleahkossa illassa ja kutitteli ihanasti nenänpäätä.

Asu on tällä kertaa sitä sorttia, josta en ihme kyllä muuttaisi mitään. Se on juuri sopivan rento makuuni tummanharmaine haaremihousuineen, paljetein koristeltuine paitoineen, ja kirsikkana kakun päällä on oranssi ystäväni Balenciagalta. Jännä muuten miten pari vuotta sitten hankittujen, ja kuitenkin malliltaan aika klassisten nahkapumpsien mantelimainen kärki näyttää jo nyt silmääni auttamattoman kömpelöltä, tuijoteltuani taas viime aikoina terävämmällä kärjellä varustettuja korkkareita. Korkkareiden kärki on pyörinyt vuoden 2008 tienoon superpitkästä ja terävästä aivan pyöreän ja sitten tuon mantelin kautta taas tämän hetken klassisen terävään. Tämä muistuttaa meitä muodin ystäviä taas siitä, että jos satsaa luottokamaan, kuten hyvälestisiin korkkareihin, tulee ne kyllästymisen hetkellä säilöä kirppiksen sijaan kaapin perukoille, mistä ne voi sitten hyvillä mielin kaivaa esiin seuraavalla kierroksella - mitä luultavimmin muutaman vuoden sisään.
*housut NEW LOOK | kengät DINSKO | *college SEPPÄLÄ | laukku BALENCIAGA | aurinkolasit FREYRS | rannekorut UR & PENN, SYSTER P ja SECONDHAND | kello OMEGA

*secondhand 


Kuvat: Stella /Stella hearts life

Tykkäsin myös setin kuvista hurjasti, Stella onnistui hommassa aivan nappiin ja koen näyttäväni todella itseltäni kuvissa. Vähän myös nauratti pitkästä aikaa, blogissa viime aikoina nähdyt asukuvat kun ovat melkein poikkeuksetta olleet sitä mutruhuuli-osastoa, joka ei todellakaan kuvasta mua, kuten ystävät varmaan hyvin tietävät. 

Näihin fiiliksiin ja tunnelmiin jätän teidät tänään, ja lupaan palata pian Katy Perry -tuoksuarvonnan voittajan kanssa linjoille. Saatanpa myös ottaa kantaa siihen, miten jalat kannattaa tässä kohtaa hoitaa kesäkuntoon, jos se aurinkokin pian ilmestyisi meitä hemmottelemaan!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Aivan ihana asu! Housut ovat ihan täydelliset! :)
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, J. Tykkäsin itekin tästä kokonaisuudesta. :) Pökät olivat hyvä löytö taas kirpulta!

   Delete
 2. Huii miten hyvät kuvat! Hyvä Stella ja sää tietty, senkin malli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä onnistuivat kivasti, go Stella! Joo, haha, älä... :D LOL.

   Delete
 3. lovely post :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia!! Mä en tosiaan tajua miten ihmeessä saatte aina niin hyvät kuvat..tai osaatte olla naturelleja linssin takana!! Oh boy ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, S. Naturelli ei tule itsestään, vaatii kovaa treeniä, haha... :D Ja kuvaushommatkin oppii tehdessä, ja sit kun on tuttu ihminen, on helppo olla toisen kanssa siinä tilanteessa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)