-->

Exuviance Classic

Jul 10, 2015

Kirjoitin taannoin blogissa käyneeni kokeilemassa Exuviancen De Luxe -kasvohoitoa, jonka jälkeen sain kokeiltavakseni myös sarjan kotihoitotuotteet, joilla tuetaan hoidon aikaansaamaa tulosta. Mun tapauksessani kävi tällä kertaa hieman tylsästi, mulle nimittäin suositeltiin Exuviancen linjoista normaalille kautta rasvoittuvalle iholle suunnattuja tuotteita, jotka saattoivat reilussa kahdessa viikossa kasvojeni ihon ihan karmivaan kuntoon.

Avataanpas aihetta hieman lisää, koska Exuviance ei sarjana liene sieltä tunnetuimmasta päästä. Olin ennen koko tuotearsenaalin testikäyttöä kokeillut sarjalta yhtä kuorintaa ja yhtä naamiota, ja ihastunut kuollakseni molempiin. Sarja on ammattilaisten kesken tunnettu ja arvostettu, ja Exuviance on muun muassa kehittänyt monia patentoituja ainesosia, joita liisataan suurille taloille selektiivisen kosmetiikan puolella.


Sarjan normaalille ja rasvoittuvalle iholle suunnatut tuotteet sisältävät ihoa tehokkaasti ja vauhdilla uudistavaa AHA-happoa, joka kasvoveden sisältämän alkoholin kanssa lie ollut syyllinen ihoni nopeasti huonontuneeseen kuntoon. Pari päivää testijakson aloituksen jälkeen havahduin suureen näppyjen määrään ihossani, sekä siihen, että se hilseili kuivuttaan. Hoitolan mulle suosittelemalta listalta oli myös jäänyt unohduksen vuoksi pois yövoide, joten olin lätkinyt äärimmäisessä hädässä kasvoilleni yöksi seerumin päälle päivävoidetta, jonka sisältämä SPF ei todellakaan tehnyt hyvää iholle, päinvastoin.

Parin viikon kohdalla sain jo kuulla tutulta kosmetologilta tiedustelun kasvojeni muuttuneesta ilmeestä, jonka lisäksi aloin itse olla äärimmäisen tympiintynyt tilanteeseen, jossa tosi hyvässä kunnossa ennen testiä ollut kasvojeni iho oli hetkessä muuttunut rutikuivaksi pizzaksi. Olin yhteydessä minulle tuotteet toimittaneen PR-toimiston lisäksi EL-Salonkiin, ja Exuviancen kouluttajaan, joilta sain hyviä neuvoja ja opastusta kiperään tilanteeseen. Päätimme vaihtaa tuotteet lennosta oman toiveeni mukaan sarjan kuivalle ja herkälle iholle suunnattuihin tuotteisiin, jotka sainkin suht pian kokeiluun.

Vaikka Exuviancen mukaan ihossa sen uudistumisen vuoksi tapahtuvat vahvatkin reaktiot ovat täysin normaaleja, huomasin kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettuihin tuotteisiin siirryttyäni heti eron ihollani. Sitä ei enää kiristänyt pesun jälkeen, ja finnien ja näppyjen nousu kasvoilla rauhoittui heti kuin taikaiskusta. Etenkin normaalihkon kosteustasapainon palaamisesta iholleni päättelin tuon ensimmäisen linjan olleen täysin väärä omalle ihotyypilleni, vaikka se onkin suht kestokykyinen.
Akuutiksi hoidoksi näppyjä, kuivuutta ja ihon sameutta vastaan kävin uudemman kerran Exuviancen Classic-hoidossa Kaisaniemessä sijaitsevassa Villi Vaniljassa, missä mun kasvoistani huolehti aivan äärimmäisen sydämellinen Merja Viinikainen, jolla on takanaan ties kuinka monen vuoden kokemus Exuviancen hoitojen tekemisestä. Merjan kanssa jutellessa arki ja ulkona pauhaava kaatosade unohtuivat hetkessä.

Hoito oli hieman typistetympi versio ensimmäisen kerran De Luxeen verrattuna; Classic ei nimittäin sisällä ihon mekaanista puhdistusta, mutta on muuten varsin samankaltainen edellä mainitun hoidon kanssa. Puhdistuksen jälkeen kasvot kuoritaan Exun omalla AHA-happoseoksella, joka neutraloidaan vaikutusajan jälkeen, Sitten nautitaan ihanasta kasvohieronnasta, naamiosta, ja lopuksi kasvoille levitetään sopiva seerumi, ja halutessasi kevyt meikkipohja.

Classic-hoito oli mun mielestä ehdottomasti De Luxea ihanampi kokemus, varmaan pääosin siksi, että mekaaninen ihonpuhdistus ei varmaankaan kuulu kenenkään lempijuttuihin, ja sitäpaitsi iho puskee yleensä sen jälkeen epäpuhtauksia pihalle vajaan viikon verran, joka ei ainakaan edistä fiilistä oman nassun viehättävyydestä heti hoidon jälkeen. Classicin jälkeen ihon kunto oli selvästi parantunut jo heti hoidon jälkeen, ja jopa osa tuon ensiksi testaamani tujumman linjan tuotteiden aiheuttamista näppyarvista vaaleni hieman sen tuloksena. Tulokseen saattoi tietysti vaikuttaa myös se, että tämän toisen hoidon kohdalla ihoni oli jo tottunut sarjan ihoa nopeasti uudistaviin tuotteisiin, eikä ehkä reagoinut siihen niin vahvasti, kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Olen nyt käyttänyt Exun herkälle kautta kuivalle iholle suunnattuja tuotteita vajaat kolme viikkoa, ja vaikka iho ei selvästi ole vielä ihan normaalitilassaan kosteuden puolesta, on yleisilme jo huomattavasti parempi alun hilseilevään ja näppyjä puskevaan shokkitilaan verrattaessa. Käyttelen rauhassa näitä paraikaa testissä olevia tuotteita, ja palaan ehdottomasti raportoimaan niiden sopivuudesta omalle iholleni pidemmällä aikavälillä.

Villi Vanilja tarjoaa Exuviancen hoitojen lisäksi saman katon alla myös kattavat kampaamo- ja parturipalvelut, ripsipidennykset ja sokeroinnit. Villi Vanilja on myös kulttimainetta nauttivan MAKE UP FOR EVER:n virallinen jälleenmyyjä, ja jäinkin itse toviksi ihastelemaan tuon ihanan meikkibrändin koukuttavan herkullisia pakkauksia odotellessani hoitoni alkamista.

Villi Vanilja tarjoaa HOME AT LAST:n lukijoille kesän kunniaksi 15 % alennuksen Exuviancen Classic ja De Luxe -hoidoista. Tarjous on voimassa elokuun 2015 loppuun asti, ja sen pääsee hyödyntämään mainitsemalla olevansa blogini lukija hoitoa varatessaan.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Exun hoitoja, tulokset iholla ovat helposti nähtävillä jo heti hoidon jälkeen, ja etenkin De Luxen tulokset vain paranevat noin viikko hoidon jälkeen, kun iho on rauhoittunut mekaanisen puhdistuksen jäljiltä.

Pikaisiin palaamisiin asukuvien muodossa, ihanaa kesäpäivän jatkoa kaikille!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

Yhteistyössä: Villi Vanilja ja Exuviance

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)