-->

Kesäinen aamupalaherkku

Jul 22, 2015

Terkkuja saaresta! Alkuviikko hujahti ohi ihan varkain, hurauttaessamme maanantaina pikkutyttöjen kanssa kohti kesäpaikkaamme, ja kotiuduttuamme vasta tänään alkuillasta. Pihassa meitä odottamassa oli tuleva kälyni, jolle sudin vielä iltapuhteeksi koemeikin kolmen viikon päässä häämöttäviä häitä varten. Meikistä tuli superkaunis, ja mikä parhainta, itse morsiokin oli siihen eri tyytyväinen!

Nyt lasten mentyä nukkumaan pääsen purkamaan koneelle ne muutamat kuvat, mitä saaressa tuli tällä kertaa näpsittyä; saldo ei ole mainittava, mutta oli kuitenkin ihan pakko tulla jakamaan teille yksi kesän herkuimmista aamu- tai välipalaidiksistä, jolla täytin vatsani eilen aamulla peksun ja kananmunien lisäksi.Idea on sama kuin täällä ja täällä nähdyissä kerrosherkuissa: lasiin ladotaan vuorotellen tuoretta tavaraa jugurtti- tai rahkakerrosten väliin, ja koko komeuden päälle lohkotaan vielä lisää tuoreita juttuja, lorautetaan päälle hieman hunajaa ja ripotellaan kyytipojaksi vielä vatsan tyytyväisenä pitävää pellavansiemenrouhetta. Homma on äärimmäisen helppoa, ja lopputulos niin maistuva, että tästä saa makeutta säätämällä myös aivan erinomaisen jälkkärin, jonka kaunis ulkonäkö kelvannee myös vieraille tarjottavaksi. Kesä (myös tämä meidän vähäluminen ja lyhyt) on muutenkin ihmisen parasta aikaa eritoten siksi, että tuoreita marjoja on tarjolla niin paljon kun vain jaksaisi syödä!

Kuvan katsomisesta tuli nälkä, joten otanpa suunnan kohti keittiötä ja iltapalapuuhia. Kohtahan se onkin jo viikonloppu taas, mutta palataan kuitenkin vielä ennen sitä asukuvien kanssa astialle. Muiscu!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)