-->

Lumene Arctic Sun Skin tone perfector

Jul 28, 2015

Hellurei ja hellät tunteet! Mä olen näköjään aivan tottunut tähän uuteen kesäbloggausrytmiin, kun tässä pääsi taas hujahtamaan kolme päivää ilman postausta ihan varkain. En valita, sillä vaikka ilmat ovatkin olleet koleahkot, on puuhaa riittänyt nyt miehenkin jäätyä lomalaitumille. Viikkarin viiletin veljeni tulevan vaimon polttareita juhlien ja erästä ystävääni tavaten, mutta normaalista veckan efter -meinigistä poiketen ei olo ole yhtään niin väsynyt, koska mies on paikannut aamuja ja antanut mun koisia parhaimmillaan melkein yhteentoista, hehe. 

Jemmoista löytyy vielä parit asukuvat viime viikkojen varrelta, mutta tänään vinkkaan teille yhdestä suosikkituotteestani, jota ilman en oikeastaan tee enää etenkään juhlameikkipohjaa, ja pääsee tämä tuote kyllä useimmiten mukaan ihan arkimeikkiäkin koristamaan.Kyseessä on siis otsikon jo paljastama *Lumenen Arctic Sun Skin tone perfector, eli kotoisammin ilmaistuna Ihonsävyn heleyttäjä, jonka ansiosta nassuni hehkuu nykyään entistäkin kuulaampana. Tuotetta voi käyttää monin tavoin, mutta itse tykkään läträtä sitä pienen turauksen meikkivoiteen sekaan, jolloin se tuo pohjaan sekä hieman tummempaa sävyä että myös suloista hohtoa kasvojen iholle. Tämä tuote jos mikä feikkaa naamalle sen kuuluisan kesäisen glown, mistä jokainen naistenlehti kohkaa ennustettavasti toukokuusta pitkälle syksyyn. 

Vaikka sävy näyttää kuvassa suht tummalta, on jippo siinä, että tuotetta sekoittamalla löytyy se oikea määrä, jolla kasvot hehkuvat, eivätkä kiillä. Toki saa kiiltääkin, ja silloin suosittelenkin lisäämään heleyttäjää suoraan meikkipohjan päälle taktisesti niihin kohtiin, mihin valo osuu; tarkemmin sanottuna nenän sillalle, amorinkaaren päälle, ohimoille ja silmän ulkonurkkaan, minne levittäisin myös higlighterin. Tällöin ilme on selkeästi paahteisempi, verrattuna meikkivoiteeseen sekoitettuun lopputulokseen. Jos halajat hehkua ja hohtoa, mutta ujostelet kovin shimmeristä tuotetta, kokeile levittää se ensi kerralla kasvoillesi kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jolloin väri sekoittuu kivasti seuraavaksi iholle tulevaan meikkivoiteeseen, eikä ole niin selkeä. Itselläni on käytössä vaaleampi ja shimmerisempi Honey Glow kahdesta värivaihtoehdosta, mutta jos kaipaat mattaisempaa ja tummempaa paahdetta kasvoillesi, testaa ihmeessä sävy Perfect tan.

Tämä ihana tuote on muuttanut omaan meikkipussiini pysyvästi, ja pienen gallupin perusteella myös monen kaverinikin, sen verran moni ystäväni tuntuu tähän mun suosituksesta ihastuneen!

Oletko sinä jo kokeillut Lumenen Ihonsävyn heleyttäjää?

*Tuote saatu blogin kautta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Mä tykkään sekoittaa tätä kans meikkivoiteeseen. Jos iho on tosi hyvässä kunnossa menee ihan pelkästäänkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en olekaan edes testannut pelkästään, nyt kesällä tosiaan voisi testata! Vähän niinkuin hileinen bb-voide, ehkä? ;)

   Delete
 2. Mulla on tää kans ja pari kertaa olen testannut. Kesällä toimii kohtuu hyvin, mutta näin rasvaisella iholla alkaa pian näyttämään aika tosi karseelta. Ja kun finneja on, korostaa hehku niitä entisestään. Ei siis ihan täysin mun tuote, mutta muuten tää on niin ihana. Käytän korostamaan poskipäitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, oot varmasti oikeassa, että vaatii normin/kuivemman ihon toimiakseen, harmi. :/ Mut just tolleen korostuksena varmasti kiva sullakin! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)