-->

Summer casual

Jul 7, 2015

Tässä asussa kävin miehen kanssa deiteillä jokunen viikko takaperin, viettäessämme minilomaa Helsingissä. Kyseinen lauantai taisi olla kesän ekoja lämpimiä päiviä, joten valikoin päälleni oikein kesäisen asun, jonka kasasin ihanan ilmavien sinisten pussihousujen ympärille.
Housujen kaveriksi puin luonnonvalkoisen pitsitopin ja saman sävyisen bleiserin, ja kruunasin lookin olkihatulla ja lentäjänlaseilla. Vaikka mielestäni sinisen ja valkoisen yhdistelmä on kivan raikas, saattaa tuloksena olla helposti Suomen lippu; onnistuin kuitenkin mielestäni tällä kertaa välttämään kyseisen efektin pitsitopin epätasaisen pinnan ansiosta.

*housut MANGO | toppi SECONDHAND | kengät SECONDHAND | *bleiseri CALVIN KLEIN | hattu H&M | aurinkolasit ZEROUV | laukku CHANEL

*secondhand 

Valkoinen oversize-bleiseri on muutaman vuoden takainen löytö anopin kirppiskasasta, ja käytettyäni sen pienennytettävänä ompelijan tykönä, istuu se nyt päälleni täydellisen lökösti, eli juuri kuten pitää. Vaikka yleensä pyrin tasapainottamaan löysää yläosaa istuvalla alaosalla tai päinvastoin, toimi väljä yläosa tässä asussa mainiosti lökäpöksyjenkin rinnalla.

Mitä mieltä te olette väljän yläosan yhdistämisestä niin ikään väljään alaosaan?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

14 comments:

 1. Aurinkolasit? Kenen? Kerro heti! :) Tuuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sainkin lisättyä tonne noi tiedot, eli ZeroUV:n! :)

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiJuly 8, 2015 at 11:45 AM

  Heippa! Ihana nähdä aurinkoisia kuvia. Keli on tehnyt täyskäännöksen viime viikon loppupuoliskoon verrattuna. Mulle ei tullut tästä Suomen lippu -assosiaatiota, ehkä se on just tuo pitsitoppi. Erityisesti tuo vaalea bleiseri on upea! Mä vähän arastelen löysien housujen + löysän yläosan yhdistelmää. Ehkä johtuu siitä, että mulla on kapea uuma, mutta lantiota löytyy - eli se mun "paras puoleni" katoaa sen tyylisissä asuissa, ellen kuro vyöllä uumaa esiin. Mutta näkisin kuitenkin tuon topin ja jakun suoralahkeisten, väljien housujen parina itsellänikin (ja sit olisi korot ihan must!).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, niitä ei paljon ollakaan nähty ilmojen oltua mitä lie. :D Mä oon nyt ihan lovena bleiskaan, kun se on käynyt kutistumassa ompelijalla, se on niiiiin kiva. :)

   Totta muuten puhut tuosta muotojen katoamisesta tän tyylisissä asuissa, mä vaan joskus tahdon pukeutua tälleen pussimaisemmin, joten se ei haittaa. :D Ja koroilla, toki! :)

   Delete
  2. Valkoinen tähdikkiJuly 9, 2015 at 2:45 PM

   Mutta näissä(kin) jutuissa on materiaalit valttia. Nyt kun mietin, mitä itseltä löytyy tänään yltä, niin ei tässäkään uumaa näytellä. Ostin nimittäin viime viikolla i-h-a-n-a-n Arelan kashmir-tunikan, joka on todella väljää mallia, mutta materiaali laskeutuu kauniisti. Jos olisi yhtään jäykempää matskua, niin luultavasti olisi ihan eri näköinen yllä. Tällainen se on naisen mieli! Never say never ;)

   Hyvää lähestyvää viikonloppua!

   Delete
  3. Oi, Arelan vaatteista oon lukenut vaan hyvää. Ton olen oppinut jo kauan sitten, että vannomatta paras; kuitenkin ne jutut mitä nyt vihaan, saattavat löytyä päältä vuoden päästä, haha! :D :D Sinne sitä samaa. :)

   Delete
 3. Oi kun kiva kokonaisuus! Tykkään valtavasti.

  ReplyDelete
 4. Tykkään! Kivan rento kokonaisuus (ja aurinko, oih!). <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. Haha, joo, sitä ei kyllä liiemmin oo näkynyt... :/

   Delete
 5. Aivan ihana rento meininki! Vois apinoida ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, tää oli mukava ja vaivaton asu kyllä! :) Kuvia kehiin sit.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)