-->

Trending autumn

Jul 30, 2015

Liekö olemattomasta kesästä johtuvaa, mutta olen jo kääntänyt ajatukseni osittain syyspukeutumiseen, ja päätin sen kunniaksi kyhätä kasaan Karkin Henkkamaukalla tänään hipelöimän ponchon inspiroiman asun. Ehdimme piipahtaa Stellan ja Karkin kanssa nautitun rouvainlounaan ja kahvittelun päälle vain nopsasti kaupoilla, mutta niihin jo rantautuneet syyslookit eivät yhtään helpottaneet tätä mieleni vallannutta kuumetta. Tervetuloa siis pimenevät illat, kynttilät, saappaiden korkojen alla rapisevat lehdet ja kaulaa ihanasti lämmittävät huivit!

Ponchot ovat ajatuksen tasolla ihania, mutta siitä huolimatta että niitä taitaa löytyä kaapistani parin kappalein, en jotenkin osaa edelleenkään käyttää niitä. Kai se johtuu puhtaasti kyseisen vaatekappaleen epäkäytänölliseyydestä; ympärillä liehuvan ja joka paikkaan tarttuvan kangaspalan kanssa arki kahden nappulan kanssa ei yksinkertaisesti toimi. Poncho pitäisikin ehdottomasti sitaista päälleen kaupungille suunnatessa, kun joku muu kaitsee pikku enkeleitä. 

Housuhameet ovat mielestäni edelleen aivan hurmaavia, ja yhdistäisin mustat pöksyt mieluusti harmaaseen pätkätoppiin, jonka päälle ponchon voisi kietaista. Kaulaan en vielä alkusyksystä välttämättä kietoisi mitään, mutta jämäkkä villahattu sekä viimeistelisi ilmeen että pitäisi pään lämpöisenä kaupungin merituulta vastaan. Jottei koko homma menisi ihan synkistelyksi, heittäisin kaulaani freesiä turkoosia kerroksittain ja nappaisin olalleni sähäkän oranssin laukun. Pinkki huulipuna pettää harvoin, ja pitää mielen pirteänä. 

Riittääkö teillä vielä intoa kesäpukeutumiseen vaisuista keleistä huolimatta?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Intoa kesäpukeutumiseen ei ole sitten yhtään. Ja säät ei auta asiaa yhtään... Mulla sama juttu, intoilen syksystä aina ihan hirveästi. Ihana kollaasi! Vitsit arvaa mitkä mulle tuli tänään Booztin alesta - tuollainen housuhame! Merkki oli DAY ja sain -50%. Mietin, pidänkö, mutta KYLLÄ, ihan tosi makeet vaikkapa mun taupen väristen saappaiden kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, veikkaan keissin olevan sama aika monella. ;) Mulla olis vielä vaikka mitä kesälookkejakin takataskussa, mutta jos ei kelit pelitä, niin minkäs teet. :D Hei loistavaa, eikun asukuvia kehiin pöksyjen kanssa! Multa löytyy myös mustat ja nudet culottesit, joiden ympärille pitäisikin koota jotain kivaa tässä piakkoin. :)

   Delete
 2. Se poncho kummittelee edelleen mun mielessä ;) sellainen on saatava! Joku näppärä versio. Ja hatunkin haluan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ihmettele, se oli aika makee! ;) Tsekkaan sen hattuasian. :)

   Delete
 3. Ei riitä ei, eikä tarkeniskaan. 😊 Ja nyt kun illat on jo hämärtyneet niin kovastihan tuo syksyltä jo tuntuukin. Kuvailemasi asu kuulostaa buenolta. Totta, että kaikenmaailman kaavut ja härpäkkeet on maailman hankalimpia vaatteita, mutta jotkut niistä niin kovin kivoja. Itselläni ei ponchoa ole, minulla on Marja Kurjen villaviitta, joka on hyvä heittää lämmikkeeksi vaikka nahkatakin päälle. Otan sen aina jopa ulkomaanreissuille mukaan, koska lentokoneessa on monesti niin kylmä että peitto on tarpeen. Ja lisäksi aurinkorantojenkin illat voi olla melkoisen vilpoisia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viitat on kanssa ihania, mut melkein yhtä epäkäytännöllisiä, hahaa... :D Mulla on aina koneessa mukana jättihuivi, josta saa tarvittaessa just peitonkin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)