-->

Videovinkki: helpot kiharat ilman lämpöä

Jul 12, 2015

Koska aika iso väsy ja pieni kapula, niin heitän teille kehiin erittäin näppärän videovinkin, jonka ohjeilla loin vaivatta eilen hiuksiini kauniit paardikiharat. Koska kamera ei tällä kertaa kulkenut mukana, pääset kurkkaamaan miltä mun kiharat näyttivät blogin Instan kautta.


Kuten videollakin näkyy, kiharoiden teko pannan ympärille on megasuperhelppoa ja vaivatonta, eikä hommassa oikein voi epäonnistua. Itse käytin kahden pannan sijaan vain yhtä, ja lisäsin hiusosion pannan ympärille kieriteltyäni sen päälle pinnin, pitämään liukasta latvaa paikoillaan. Mun tukka oli aluksi aivan kuiva, mutta laitoin pohjaksi tietysti hyvän muotoilutuotteen, ja suihkin kuivashampoota juureen tuomaan vähän tekstuuria pehkoon. Muista harjata tukka kunnolla sileäksi ennen kieputtamista, sillä siten kiharasta tulee kauniin sileä ja helposti sormin muotoiltava.

Kieputtelun päälle istuskelin rauhakseltaan siideristä ja juoruilusta nauttien, meikkasin oman nassun lisäksi myös ystävän, ja avasin kikkurat ehkä parin kolmen tunnin päästä niiden kieputtamisesta. Harottuani kiharat varovasti auki viimeistelin ne hiusspraylla, ja voila, upea ja helppo biletukka oli valmis! Ja kun teitä kuitenkin kiinnostaa, niin kyllä, kiharat kestivät vaivatta koko illan tanssimisen.

Lähteekö tämä kikkakolmonen testiin muillakin?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Tätä on pitänyt testata jo monesti! Jokohan saisi aikaiseksi.

  Siitä tulikin mieleeni, sain aikaiseksi vastata haasteeseen! Ja nyt olisi sun vuoro: http://www.peaceandstyle.fi/2015/07/miten-blogimina-eroaa-tavallisesta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoidettu, kerrankin näin pikaisesti. :D Testaapa noi kikkurat, on superit! :)

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiJuly 14, 2015 at 12:23 AM

  Itse tulee käytettyä silloin tällöin tätä samaa kikkaa, ja aina toimii. Toinen vastaava kikka on kieputusnuttura niskassa - kun hiukset avaa ja pöyhii, niin tulee kivan rennot kiharat (toimii erityisen hyvin reissuilla, kun illalliselle valmistautumiseen käyttää vain muutaman minuutin).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on tuo kieputusnuttura aina öisin pään päällä, ettei paina, ja oonkin tehnyt siitä joskus tutorialin tännekin. :) Toimii hyvin, jos tahtoo loivat laineet!

   Delete
 3. TODELLAKIN lähtee testaukseen! Vois laittaa saunan jälkeen kosteisiin hiuksiin. Silleen mulla yleensä tarttuu ranskalainenkin parhaiten. Kiitos siis vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sä tarttet niin jonkun megapaksun ja tukevan pannan, että saat rullailtua reuhkas sen ympärille, haha. :D Ja hei, älä vedä kovin märkään tukkaan, kun sulla on sitä niin paljon, ettei välttist sit kuivukaan kunnolla, eikä kiharru. Ja laita pinneillä kiinni, koska sun fleda on niin raskas. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)