-->

Back to basics

Aug 12, 2015

Näin koulujen taas alkaessa ja syksyn jo kolkutellessa pikkuhiljaa ovella tulee itsellekin fiilis palata perusasioiden äärelle pukeutumisen kanssa. Siksi musta ja valkoinen ovat oiva ja aina toimiva yhdistelmä, ja kun duon maustaa vielä reippaalla kaulakorukasalla, on näyttävä, mutta silti rauhallinen kokonaisuus valmis.

Nahkahousujen himmeä pinta ja slimmi malli saa kivaa kontrastia pehmeästi kropan ympärillä hulmuavasta valkoisesta tunikasta, joka on aivan äärimmäisen mukava päällä! Eikö olekin jännä, miten tuo yksi ainoa koruröykkiöstä löytyvä turkoosi muuttaa koko asun fiiliksen vähän etnisemmäksi? Asu on sitäpaitsi hurjan monikäyttöinen; menisi juhlissakin, tai kengät vaikka Consuiksi vaihtamalla ja korujen määrää vähentämällä muuntuisi helposti arkeen.
housut H&M | *tunika VILA | kengät SECONDHAND | korut EBAY, H&M ja SECONDHAND

*secondhand


Kuvat: Karoliina /Valoon Photography

Mielipiteitä asusta? Mainiota viikon jatkoa kaikille!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Ihan mielettömän upea kaulakoru!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, neljä helyä kerroksittain tekee kyllä aika fläshin kokonaisuuden! :D

   Delete
 2. Komppaan edellisiä! Upea koru ja ihan totta, häivähdyskin turkoosia tuo heti ihan erilaisen fiiliksen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Salla, mä tykkään latoa noita välillä kerroksittain, jolloin volyymiä pystyy helposti säätämään simppelistä vaikka överiksi asti. ;)

   Delete
 3. Tää on kyllä upea asu! Ah, musta ja valkoinen ne yhteen soppii :) Tää on muuten aika yllättävä asu sulta, en oo montaa kertaa nähnyt sua mustavalkoisessa ja näin pelkistetyssä asussa. Näyttää erittäin hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Haha, mä en yleensä vaan malta pukeutua näin yksinkertaisesti, vaikka viihdynkin myös näissä simppeleissä ja askeettisissa asuissa. ;) Karnevaalitunnelma houkuttaa kai sit enempi, mut nyt hillitsin itseni kerrankin, lol. :D Mut hei kiitti. <3 Su nähdään!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)