-->

Line dancer

Aug 22, 2015

Asupostauksilla jatketaan taas! Miehen mielipide postauksen asusta löytyy otsikosta, näytin kuulemma ruutuhousuissani ja liivissäni ihan rivitanssin harrastajalta. Eipä siinä, tiedostan kyllä itsekin asun olevan skidisti erikoinen, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi pidänkin siitä niin kovin! Ruutuhousujen muuten klassinen siluetti saa potkua säären pystysuorista vetoketjuista, ja ennustankin niille pitkää ikää mitä erilaisimpien asukokonaisuuksien piristäjinä. Kauluspaitaa ei nähdä ylläni usein, mutta tähän lookkiin se kyllä sopi passelisti, kun napit napitti aivan ylös asti. Ilman niitein koristeltua liiviä olisi asu olisi balleriinoine päivineen jäänyt aivan liian klassiseksi makuuni. Nappasinkin nenälle keikkumaan vielä vähintäänkin erikoiset arskat, niin johan tuntui asu jo ihan omalta.
Pidän myös siitä, että pikkuhiljaa porottavista päivistä huolimatta illat alkavat viilentyä, mikä tarkoittaa syyspukeutumiseen orientoitumista. Syksy taitaakin olla lempparivuodenaikani pukeutumisen suhteen, sillä kerrospukeutuminen ja muu asustaminen on silloin niin ihanan helppoa ja vaivatonta, kun asuihin voi jo yhdistellä takkeja, huiveja ja päähineitä. Nyt on vielä liian kuuma sellaiseen, ja talvella ei yleensä tee mieli kuin kaivautua mahdollisimman suuren jä lämpimän takin sisälle hyisevää viimaa pakoon.

Syyskeleistä muuten puheenollen, aikomuksenani on pistää syksyn tullen pyörimään taas kosmetiikka-aiheinen arvonta blogissa, joten pysykäähän senkin suhteen kuulolla!
*paita H&M | **housut OBJECT | *ballerinat PRETTY BALLERINAS | *laukku LOUIS VUITTON | aurinkolasit ZEROUV | *liivi H&M

*secondhand
**gifted


Mielipiteitä asusta, anyone? Tuliko teillekin omituisia viboja vai tykkäsitteko minun laillani tästä setistä?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)