-->

Tuorepuuro kauden marjoilla

Aug 28, 2015

Huomenta! Aamu alkoi sadesäästä huolimatta ihanasti, kun tajusin pitkästä aikaa sotkea aamupalaksi tuorepuuroa. Tuorepuuro on tietysti herkullisempaa muhittuaan yön yli kylmässä, mutta tajuttuani haluavani sitä aamupalaksi vasta näin aamulla, tein hela hoidon lasten syötyä valmiiksi ja nautin herkun ihan saman tien. Makuelämys jäi kylmyyttä vaille täydelliseksi, ja saaresta viime viikonloppuna poimimani punaviinimarjat kruunasivat sen.Tuorepuuro (1 annos)

0,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl pellavansiemenrouhetta
n. 1 dl rasvatonta maitorahkaa
loraus ananasmehua
vajaa 1 dl mustikoita
1 tl chiansiemeniä
punaviinimarjoja

Sekoita kaurahiutaleet ja pellavansiemenrouhe keskenään lautasella ja tuuppaa satsi mikrottumaan veden kanssa. Sekoita valmiiseen kaurapuuroon rahka, mustikat ja ananasmehu. Koristele chiansiemenillä ja punaviinimarjoilla, ja nauti halutessasi heti, tai anna annoksen jäähtyä kunnolla jääkaapissa. 

Satsi on herkullisuutensa lisäksi myös mukavan tasapainoinen ravintoarvojensakin puolesta: hiilarit tulevat kauran lisäksi marjoista, ja proteiinin lähteinä toimivat rahka ja chiansiemenet. Puhumattakaan marjojen ja siementen sisältämistä vitamiineista ja antioksidanteista! Tällä terveyspommilla aamu ei voisi alkaa kivammin.

Loistopäivää kaikille teille, kuullaan taas pian!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)