-->

White denim

Aug 31, 2015

Maanantaihan se taas sieltä tulla tupsahti, kuten joka viikko väistämättä sunnuntain jälkeen. Luvassa on puuhantäyteinen viikko, jonka kruunaa kesän viimeinen saariviikonloppu, jota en rehellisesti sanottuna malttaisi yhtään odottaa! Kalenterin mukaan tänään on virallisesti kesän viimeinen päivä, ja hyvä niin, mä olen jo täysin valmis siirtymään syysjuttujen pariin. Fiilis on kuin koulutytöllä aikanaan; uusi kausi ja uudet kujeet.
Vielä on silti kesää jäljellä muutamien asukuvien verran, joten olkaa hyvät, tässä eräs Stellan kuvaama setti. Elokuun kuumien päivien jälkeen iltaisinkin tarkeni vielä muutama viikko sitten hihattomalla paidalla, ja tämä farkunsininen pellavayksilö sopi mielestäni eri hyvin kimppaan valkoisten pillifarkkujen kanssa. Paidan rintamuksen hipahtava kirjailu huusi parikseen samanhenkiset hapsukorvakorut, mutta jottei fiilis olisi kallistunut liikaa hippeilyyn, ryhdistin asun ilmettä mustilla luottokorkkareilla ja yhtä mustalla laukulla.

*farkut 
KAPPAHL | *toppi | laukku CHANEL | *kengät BRONX | korvikset EBAY | rannekoru BESO HELSINKI

*secondhand
Kuvat: Stella /Stella hearts life

Kaiken kaikkiaan kyseessä oli varsin mukiinmenevä kesäillan asu, jonka voisin pukea uudelleen vaikka etelänlomalla illalliselle lähtiessä, mikäli mä vielä joskus sellaiselle pääsen, hehe... Kuvien laatu kärsi valitettavasti hieman valon puutteesta, mutta annetaan olla tämän kerran, eiks? Fiilis on kuitenkin tärkein, ja se välittyi musta kuitenkin kuvista ihanasti.

Millainen viikko ja syksy teillä on suunnitteilla, ja ahdistaako kesän loppuminen ollenkaan?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Valkoiset farkut on kyllä niin klassikko, näitä kuvia katsellessa tajusin, että en pitänyt omiani kertaakaan tänä kesänä. ARGH!

  En tiedä ahdistaako kesän loppuminen, koska syyskuu on musta aika kivaa aikaa vielä. Voi olla sellaisia kuulaita nättejä aamuja, mutta kysy kuukauden päästä niin takuulla ahdistaa. Loka-marraskuun pimeys ei vaan oo mua varten. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, ne on kyllä ns. peruskamaa, niin helppo yhdistää, tosin ei välttistä aina se imartelevin vaate värinsä puolesta, haha... :D Oi, mä niin rakastan syksyä, ja alan ihan luonnostaan oottamaan sitä jo yleensä elokuussa. ;) Mut ymmärrän myös tietyllä tapaa pimeydestä ja jatkuvasta huonosta kelistä ahdistujia, vaikken itse niistä välitäkään. Kynttilöitä, villasukkia ja hyvää teetä kehiin! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)