-->

Basic

Sep 18, 2015

Blogissa ei ole hetkeen näkynyt asuista yksinkertaisimpia, niitä, joissa juoksen lasten kanssa asioilla tai vaikka avoimessa päiväkodissa. Korjataan siis asia näillä kuvilla, jotka ovat taas miekkosen käsialaa. Asu on koottu kasaan lähestulkoon ainoastaan käyttömukavuutta ajatellen, ja vaikka tiedän löysän yläosan kaipaavan yleensä rinnalleen tiukempaa alaosaa, laitoin silti tämän kerran lörppäfarkkujen kaveriksi rakkaan oversize-neuleen, jonka massiivisen kauluksen sisään rakastan kaivautua koleilla keleillä.Poolo ei vaadi päälleen vielä näillä keleillä huivia, vaan ainoan päälivaatteen virkaa toimitti nahkabiker. Jalkaan valitsin luonnollisesti pehmoiset lenkkarit, joilla kelpaa tassutella pidempääkin pätkää vaunujen kanssa. Asusteet rajoitin yhteen ainokaiseen rannekoruun, joka komplimenttaa kivasti asun ankeaa simppeliä värimaailmaa.*pooloneule VERO MODA | *farkut KAPPAHL | bikertakki EBAY | lenkkarit NEW BALANCE | rannekoru BESO HELSINKI | kello OMEGA

*secondhandSiinäpä se, mun erittäin yksinkertainen arkiasu. Haluatteko nähdä näitä äärimmäisen askeettisia kokonaisuuksia jatkossakin, vai keskitynkö mieluummin vähän spesiaalimpien asujen dokumentointiin blogissa?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Ehdottomasti näitä lisää! Oonkin joskus miettinyt miten sulla on kiin paljon korkkariasuja kahden pienen äitinä, mä tarviin enemmän tällaisia pukeutumisvinkkejä (vaikka siis upeita toki spesiaalimmatkin asut). Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, kiitti palautteesta! :) Haha, jotkut on kuvattu kavereiden kesken, eli #nokids meiningillä, ja aika usein jos mennään lasten kanssa jonnekin autolla, niin mulla kyllä on korot jalassa, koska diggailen niistä niin kovasti. :) Jos on hyvät korot, niin ei ne estä lasten perässä juoksentelua, ehkä vähän hidastaa vaan, haha... :D Kiitos samoin!

   Delete
 2. Juu näitäkin saa blogissa vilkkua!

  ReplyDelete
 3. Mä jään odottelemaan vaunupostausta... Millasella menopelillä liikut kahen pienen kanssa...? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Annika! Kiitti kommentistasi, meillä on käytössä likoille Britaxin B-Dualit pienten matkisten lisäksi. Aikamoinnen traktori on siis kyseessä, kun siihen lastaa vielä 25 kiloa pientä ihmistä mukaan... :D Sen ihmeempää postausta ei vaunuista valitettavasti ole tulossa, kun liippaa aika kaukaata blogin nykyisiä aihealueita. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)