-->

Joe Blasco Ultamatte

Sep 13, 2015

Ihanaa sunnuntaita, toverit! Olen löytänyt uuden loistotuotteen silmänrajausten tekoon Joe Blascolta. Yli viidentoista vuoden mittainen silmänrajaushistoriani pitää sisällään niin kovat tussirajaukset ja pehmeämmät kynäkokeilut, kuin myös siipimäiset sipaisut siveltimellä mattaluomiväriä tai geelirajausta käyttäen. Nuorempana suosin selkeästi kovemman näköistä rajausta joka syntyi napakalla tussilla, mutta nyt olen jo pidempään ollut pehmeämmän jäljen lumoissa, jollaista saa aikaan juurikin hyvää sivellintä ja rajausväriä käyttäen.

Vanhat geelinappini olivat kuivahtaneet purkkeihinsa, joten olin jo tovin pohtinut paljon hehkutetun Bobbi Brownin geelirajauksen hankintaa, mutta se jotenkin jäi aina. Sen sijaan käytin mattamustaa luomiväriä, joka ajaa toki saman asian, mutta ei takaa yhtä intensiivistä väriä kuin geeli.Onnekseni sain blogin kautta testiin Blascon suositun *Ultamatte-napin, joka tarjosi loistoratkaisun ongelmaani. Sen väri on kertakaikkisen inteesivinen, todellinen sysimusta, ja väripigmenttiä on vaikka muille jakaa. Ultamatte on myös varsinainen monitoimituote, sillä sen avulla hoituvat rajausten lisäksi niin varjostukset, luomen pohjustus kuin kulmienkin kuosiin laitto. Pysyvyys on tajuttoman hyvä, ja jos tuloksesta tahtoo rasvaisten luomien kestävän pitkäksi aikaa, suositellaan rajaus puuteroimaan kevyesti, jotta se ei luomien rasvoittuessa tartu ei toivottuihin paikkoihin.

Käyttö on oikean siveltimen kanssa (jämäkkä ja hieman viisto!) tajuttoman helppoa, ja väriä saa kerrostettua helposti kevyestä äärettömän intensiiviseen. Tuotteessa ei käytön puolesta ole miinuksia mun silmään laisinkaan, mutta kun on kyse nestemäisestä tuotteesta, on hyvä pitää mielessä se, ettei se säily ikuisuuksiin, vaan kerää ikävä kyllä itseensä bakteereja.

Millä te rajaatte silmänne ja onko kyseinen tuote jo tuttu?

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Mun on pakko myöntää, että olen todella laiska rajaaja, jos kerran kuussa saan rajaukset silmiin niin se on suoritus. Tykkään eniten itse kynästä tai ihan teen kastellulla mustalla luomivärillä.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)